Η μόδα είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μας επιτρέπει να εκφραζόμαστε και να αναδεικνύουμε τα δικά μας μοναδικά στυλ προσωπικότητας. Τι γίνεται όμως όταν δεν ξέρουμε ακόμη ποιο στυλ μας αντιπροσωπεύει καλύτερα; Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να σας βοηθήσουμε να βγάλετε μια άκρη!
Πώς ξέρω αν το στυλ μου είναι αθλητικό;

Κάθε μέρα προτιμάτε να φοράτε sneakers αντί για τακούνια ή σανδάλια. Η ντουλάπα σας είναι γεμάτη με τα πιο σύγχρονα αθλητικά παπούτσια, Προτιμάτε να φοράτε oversized ρούχα ή ρούχα με υλικά που είναι άνετα, και ελαστικά δίνοντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία για να κινείστε. Αγαπάτε τα αξεσουάρ, όπως τα σακίδια πλάτης ή ακόμα και τα καπέλα τζόκερ. Αντί να φορέσετε ένα φόρεμα εφαρμοστό, προτιμάτε ένα oversized φόρεμα t-shirt ή ένα φόρεμα με κουμπιά. Με λίγα λόγια αγαπάτε τα ρούχα που είναι πρακτικά και λειτουργικά για την πολυάσχολη, δραστήρια γυναίκα που δεν θέλει να ασχολείται καθημερινά με το ντύσιμο της.

Πώς ξέρω αν το στυλ μου είναι κομψό;

Σας α΄ρεσει να ντύνεστε διακριτικά και εκλεπτυσμένα. Αγαπάτε τα παλ χρώματα και οτιδήποτε δεν δημιουργεί φασαρία. Το κομψό στυλ είναι μια αισθητική μόδας που χαρακτηρίζεται από κομψές σιλουέτες, διακριτική κομψότητα και υψηλής ποιότητας, καλοραμμένα ρούχα. Συνήθως διαθέτει ουδέτερα χρώματα, κλασικά κομμάτια, όπως σακάκια, μικρά μαύρα φορέματα. Το κομψό στυλ διαφέρει από άλλα στυλ μόδας στο ότι δίνει έμφαση στην απλότητα και την ποιότητα, παρά στις τολμηρές και φανταχτερές τάσεις.

Πως να ντυθώ σπορ;

Τζιν μπουφάν, τζιν φούστες, cargo παντελόνια, πουκάμισα πόλο, άνετες φόρμες και σπορ φορέματα όπως τα παραπάνω https://answear.gr/m/champion μπορούν να ενσωματωθούν σε μια sporty chic γκαρνταρόμπα. Τα υποδήματα που μπορούν να πλαισιώσουν το σπορ στυλ μόδας είναι κάποια κομψά sneakers ή επιβλητικά μοκασίνια. Μπορούν επίσης να φορεθούν λειτουργικές και μοντέρνες μπότες, όπως άνετες μπότες πεζοπορίας, ιδιαίτερες μπότες χιονιου ή πολυλειτουργικά μποτάκια ορειβασίας. Λεπτά κοσμήματα και μικρά σκουλαρίκια θα συμπληρώσουν τα σύνολά σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα tote για τσάντα ή ένα δερμάτινο σακίδιο πλάτης.

Πώς να ντυθώ με κομψό στυλ;

Τα περισσότερα από τα φορέματα με μακρύ μήκος (midi και maxi φορέματα) και τα φορέματα σε vintage στυλ είναι κομψά. Τα φορέματα που θα βρείτε στον επόμενο συνδεσμο https://answear.gr/m/lacoste συνίστανται ανεπιφύλακτα αν θέλετε να δείχνετε κομψή. Δοκιμάστε επίσης να επιλέξετε μια pencil φούστα με μια κλασσική μακριά καμπαρντίνα. Είναι σημαντικό να προσθέσετε ουδέτερα βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας, αλλά και ουδέτερα αξεσουάρ.Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ατελείωτα και να είστε άψογη σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, συμπληρώνουν κάθε ντύσιμο και είναι αρκετά ευέλικτα, ώστε να φοριούνται με διαφορετικά χρώματα και μοτίβα, απογειώνοντας πάντα τα κομψά σύνολά σας.

Μπορώ να συνδυάσω το αθλητικό με το κομψό στυλ;

Ναι, και με μεγάλη επιτυχία. Ένα ρούχο που συνδυάζει και τα δυο στυλ και αποτελεί must have είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια. Μπορούν να δημιουργήσουν ένα κολακευτικό σχήμα κλεψύδρας του σώματος και να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από μπλούζες και παπούτσια. Δοκιμάστε επίσης να φορέσετε ένα skinny παντελόνι με ένα μακρύ, ίσιο παλτό. Ο συνδυασμός στενού παντελονιού και μακριού παλτού επιμηκύνει το σώμα, δημιουργώντας μια κολακευτική και προσεγμένη εμφάνιση. Τέλος, τολμήστε με τις φόρμες The North Face στο answear.gr και θα εκπλαγείτε για το πόσες επιλογές ντυσίματος θα σας χαρίσουν. Δεν είναι μόνο ευέλικτες, αλλά μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με οποιοδήποτε παπούτσι με ή χωρίς τακούνι. Επίσης είναι και μια τόσο άνετη εναλλακτική λύση για τα καθημερινά τζιν παντελόνια.