Η Bossa, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδρύθηκε το 2018 από τον Bland Wilson και μια ομάδα ειδικών, σε συνεργασία με την ανώτερη διοίκηση της εταιρείας, για την ανάπτυξη ρομπότ εμπορίας κρυπτονομισμάτων. Αυτή η πρωτοβουλία οδήγησε στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου τμήματος προγραμματισμού και στην παγκόσμια κυκλοφορία του Κβαντικού Ρομπότ της Bossa.

Μετά από δύο χρόνια έρευνας από την επιστημονική και ερευνητική ομάδα της Bossa, η εταιρεία εισήλθε στην ευρωπαϊκή αγορά το 2022, σηματοδοτώντας την επέκτασή της σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Bossa είναι μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα για κβαντικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε κρυπτονομίσματα, αφοσιωμένη στην παροχή καινοτόμου τεχνολογικής υποστήριξης σε χρήστες κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως.

Η πλατφόρμα Bossa χρησιμοποιεί νευρωνικά δίκτυα για την επεξεργασία τεράστιων συνόλων δεδομένων, συνδυάζοντας την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία blockchain με ακριβείς κβαντικές έρευνες. Αυτή η συνέργεια επιτρέπει στη Bossa να δημιουργεί συνεχώς αποδοτική αξία για τους χρήστες κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως. Μέσω αυτών των προηγμένων τεχνολογιών, η Bossa έχει αναπτύξει με επιτυχία ένα ευφυές σύστημα AI για χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Πλεονεκτήματα των Ρομπότ Bossa

Το ρομπότ διαθέτει νοημοσύνη, συστηματική προσέγγιση και μοναδικότητα. Ξεπερνά τις ανθρώπινες αδυναμίες, δεν επηρεάζεται από την απληστία και τον φόβο και εκτελεί πειθαρχημένες στρατηγικές επενδύσεων. Πολυεπίπεδα ποσοτικά μοντέλα, τεχνολογία επεξεργασίας δεδομένων μεγάλης κλίμακας και συστηματικές μέθοδοι επιτρέπουν στο ρομπότ να αντιλαμβάνεται εγκαίρως, γρήγορα και ακριβώς τις αλλαγές της αγοράς, εξασφαλίζοντας περισσότερες ευκαιρίες επένδυσης.

Φιλοσοφία Κέρδους-Κέρδους της Ομάδας

Η φιλοσοφία ανάπτυξης της Bossa είναι ότι όσο μεγαλύτερη η ομάδα, τόσο υψηλότερο το εισόδημα. Στην πλατφόρμα ποσοτικής ανάλυσης ψηφιακών νομισμάτων, οι επενδυτές λαμβάνουν ολοκληρωμένη υποστήριξη όσον αφορά την τεχνολογία, το αυτοματοποιημένο εμπόριο και το οικοσύστημα κοινότητας. Μέσω ενός μηχανισμού προμήθειας εισοδήματος της ομάδας τριών επιπέδων, κάθε επενδυτής έχει την ευκαιρία να μοιραστεί το δυναμικό εισόδημα της ομάδας, επιτυγχάνοντας επιτυχία τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.