Όπως ανέφερε και την Δευτέρα το ThrakiSportS, πέντε τιμολόγια κατασχέθηκαν με ανακριτική διαδικασία από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς στις χρηματικές καταβολές εμφανίζονται ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και διακίνηση ναρκωτικών και ένας πρώην σύμβουλος της συγκεκριμένης ΠΑΕ που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβιάσεις και εμπρησμούς αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και αυτό του εξαδέλφου του πρώην προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αποκαλύφθηκε από πληθώρα δημοσιευμάτων, ο συμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Σπύρος Μηλιωριδης και ο φερόμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ο Εντέαρ Εριτζιάν, αρμενικής καταγωγής. Σε »έκθεση έρευνας γραφείου-κατάσχεσης», που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονικης, αποτυπώνεται η δικαστική έρευνα στο λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η εμπλοκή των δυο προσώπων.

«Τόσο ο Μηλιωριδης , όσο και ο Εριτζιάν, κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε προ διετίας, φέρονται να έχουν λάβει χρήματα βάσει αποδείξεων σε μια περίοδο που έγιναν δυο εμπρησμοί αυτοκινήτων, της συζύγου του ποδοσφαιρικού manager Γιάννη Ευαγγελοπουλου και του ξαδέλφου του τοτε προπονητή της Ξανθης Ραζβάν Λουτσέσκου», επισήμανε σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ο Σκάι, που έφερε στο φως της δημοσιότητας τα νέα στοιχεία.

Προσθέτει: «Την εγκληματική οργάνωση διηύθυνε μέσα από τις φυλακές Τρικάλων ένας κρατούμενος Αρμενικής καταγωγής, ο Γκραντ Αγκατζανιάν. Συνελήφθησαν 19 μέλη και εκκρεμεί δικογραφία σε βάρος 34 συνεργών. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι εκβίαση, απειλή, χρήση βίας, εμπρηστικές επιθέσεις και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες ανάμεσα στον Αγκατζανιάν και στους δυο εμπλεκόμενους, τον Μηλιωριδη και τον Εριτζιάν, που φέρονται να έλαβαν χρήματα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

«Στους νομίμως υποκλαπεντες διαλόγους αποτυπωνεται η διαδικασία για τους δυο εμπρησμούς αυτοκινήτων», επισημαίνει ο Σκάι, μια από τις οποίες αφορά και αυτήν του αυτοκινήτου του Λουτσέσκου στην Ξάνθη. Η έρευνα διεξάγεται με παραγγελία του 5ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στην εκπομπή «Δίκη» αποκαλύφθηκαν και ορισμένοι από τους διαλόγους που κατέγραψε ο υπερκοριός, τρεις από τους οποίους φέρονται να έγιναν ακριβώς πριν αλλά και μετά από τον εμπρησμό στην Ξάνθη, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα αλλά και τις ημερομηνίες και ώρες. Μάλιστα στην τρίτη συνομιλία εξ αυτών, οι συνομιλούντες απορούν που το θέμα του εμπρησμού δεν πήρε έκταση από τα τοπικά και μη μέσα ενημέρωσης

Διαβάστε τους διαλόγους στο Thrakisports.gr