Παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη, που πανηγύρισε με την ψυχή του τον θρίαμβο της ομάδας του, σε ένα κατάμεστο γήπεδο Πετεινού ο Άρης με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος “διέλυσε” τον Ορφέα Ελευθερούπολης με 5-1 και έκανε ένα από τα πλέον αποφασιστικά βήματα στην μάχη της ανόδου.

Σύμφωνα με το sportsaddict:

Νίκη που φέρνει τους ξανθιώτες ξανά στην κορυφή του ομίλου έχοντας 9 βαθμούς, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν σημαντικό προβάδισμα και πλέον κρατούν την τύχη στα δικά τους πόδια έχοντας να παίξουν στην Ορεστιάδα με τον Ορέστη και την τελευταία αγωνιστική με την Δόξα Βώλακα στο γήπεδο του Πετεινού.

Από την άλλη η ομάδα του Ορφέα πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες έχοντας να παίξει στην Αμμουδιά με τον Ηρακλή και την τελευταία αγωνιστική στην Ελευθερούπολη με τον Ορέστη Ορεστιάδας

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο και δυνατό χωρίς ιδιαίτερες στιγμές καθώς και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά προσεκτικές.

Στο 24′ και σε ανύποπτη στιγμή ο Τζαμπέγια βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ, που κόντραρε και σε αμυντικό, σκόραρε για να δώσει το προβάδισμα στον Ορφέα.

Η αντίδραση του Άρη Πετεινού ήταν άμεση, και στο 31′ σε φάση διαρκείας εντός περιοχής μετά από κεφαλιά του Χριστοφορίδη ο Στέργιος Παυλίδης με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντυπωσιακά, κυρίως από την πλευρά του Άρη που ήταν “εκρηκτικός”. Με την σέντρα του αγώνα και μετά από εκπληκτική κάθετη του Αλέξη Σαρηγιαννίδη ο Άγγελος Τουρατζίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ορφέα και με γύρισμα βρήκε σε θέση βολής τον Ραφαήλ Μελισσόπουλου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή.

Πριν καλά καλά κοπάσουν τα πανηγύρια των γηπεδούχων στο 54′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Δασκαλάκη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ορφέα ο Παυλίδης πάλεψε για την κεφαλιά με τον Κεχαγιά που έδιωξε όμως όχι πολύ μακριά μια και ο Ιάσων Εφέντη πήρε το ριμπάουντ και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.

Στο 60′ ο Μελισσόπουλος άγγιξε νέο τέρμα με το σουτ του να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Χατζηνικολής, Το δεύτερο γκολ του “Μέλι” πάντως δεν άργησε να έρθει καθώς στο 77′ ανετράπη εντός περιοχής από τον Τουρασανίδη κερδίζοντας το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 4-1.

Το εντυπωσιακό 5-1 διαμόρφωσε στο 89′ ο Βαγγέλης Μαλαδένης που πήρε την εξαιρετική πάσα του Εφέντη και με πλασέ εντός περιοχής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη Πετεινού.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο ο Αριστοτέλης Κωστούλας που ανήκει στην ΕΠΣ Άρτας αλλά αγωνίζεται στον Έβρο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων, με βοηθούς τους Κώστα Καρακασίδη και Μάριο Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης έχοντας μια εξαιρετική διαιτησία.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης(84′ Μετεντζίδης), Δασκαλάκης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Πουτακίδης(78′ Κουτσογιάννης), Εφέντη, Τυριάκης, Μελισσόπουλος(87′ Φλώρος), Τουρατζίδης(84′ Μαλαδένης)

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ(Στ. Κατρακυλάκης): Χατζηνικολής, Παπαδόπουλος, Τουρασανίδης, Κεχαγιάς, Καπνόπουλος, Μπαϊρακτάρ(66′ Τσολλάρι), Βακιρτζής, Τζαμπέγια, Προβατίδης, Ράνος, Κυγαής

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ