Είναι γεγονός πως το στοίχημα σαν παιχνίδι έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η μετάβαση από τα επίγεια πρακτορεία στον κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος πραγματοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς με τη βοήθεια πάντα της τεχνολογίας. Η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι online bookmakers στα μέλη τους είναι κάποιοι από τους παράγοντες που φέρνουν νέους παίκτες στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει το στοίχημα ποδόσφαιρο συγκεντρώνοντας επάνω του τον μεγαλύτερο όγκο πονταρισμάτων χωρίς ωστόσο να παραμένει ο μοναδικός προορισμός για τους φίλους του διαδικτυακού τζόγου.

Η αμφισβήτηση και ο φόβος για το online στοίχημα είναι πλέον παρελθόν στη συνείδηση των παικτών. Η ασφάλεια των online συναλλαγών και οι συνεχείς έλεγχοι από τις αρμόδιες επιτροπές κάνουν ακόμα πιο αξιόπιστο το παιχνίδι σας. Το στοίχημα για τους αρχάριους παίκτες μετατρέπεται σε μία απλή και διασκεδαστική διαδικασία. Οι συμβουλές που μπορεί να ακολουθήσουν στο διαδίκτυο είναι εύκολα κατανοητές από όλους και εγγυώνται ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι. Στρατηγικές και συστήματα κυκλοφορούν ελεύθερα στο internet και αποτελούν σημαντικά εργαλεία στα χέρια των αρχάριων παικτών.

Επιλογή νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας

Το παιχνίδι ξεκινάει και τελειώνει από την επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής εταιρίας. Το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα για τα online τυχερά παιχνίδια δεν επιτρέπει λανθασμένες επιλογές. Ξεχωρίστε τη στοιχηματική εταιρία που καλύπτει τις προσωπικές σας απαιτήσεις και βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές που διατηρούν νόμιμη άδεια λειτουργίας στη χώρα μας. Βάζοντας τις βάσεις για ένα νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι θα αποφύγετε προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν σε ελέγχους των αρμόδιων επιτροπών.

Ποντάρισμα σε γνωστά πρωταθλήματα

Το στοίχημα στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο αποτελούν από τις δημοφιλέστερες αγορές στο online betting. Οι αναμετρήσεις που προσφέρουν οι bookmakers στη διάρκεια της ημέρας είναι εκατοντάδες και ο παίκτης πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στην αρχική του στρατηγική. Μείνετε πιστοί σε επιλογές που έχουν να κάνουν με πρωταθλήματα που γνωρίζετε τουλάχιστον βασικές πληροφορίες για την αξιοπιστία και τις συνθήκες διεξαγωγής τους. Μην ξεχνάτε πως ποντάρετε τα χρήματά σας και δεν πρέπει να αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Αν είστε λίγο πιο υπομονετικός μπορείτε πολλές φορές μέσα από το livestreaming να έχετε εικόνα για όλα όσα μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα στο στοίχημά σας.

Ορθή διαχείριση του ταμείου σας

Πριν ακόμα ξεκινήσετε να ποντάρετε σε μία στοιχηματική εταιρία θα πρέπει να έχετε ορίσει το ποσό που είστε σε θέση να ρισκάρετε. Θα πρέπει να υπολογίσετε σωστά τα χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι σας ώστε ακόμα και αν τα χάσετε δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η εφαρμογή της σωστής στρατηγικής έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το ύψος των πονταρισμάτων που χρησιμοποιείτε στο παιχνίδι σας. Μείνετε σταθεροί στον αρχικό σας σχεδιασμό και μην αυξομειώνεται σημαντικά το μέγεθος των πονταρισμάτων σας ανάλογα με τις νίκες ή τις ήττες που σημειώνετε. Σε βάθος χρόνου θα σημειώσετε καλύτερα αποτελέσματα και κυρίως δεν θα επηρεαστείτε από tilt που θα σας ρίξουν στο καναβάτσο.

Σύγκριση αποδόσεων και γκανιότα

Το στοίχημα είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι και τα μαθηματικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του. Διατηρώντας ενεργό στοιχηματικό λογαριασμό σε περισσότερες από μία εταιρίες έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνεται αποδόσεις και να επιλέγετε τελικά τις υψηλότερες από αυτές. Πρόκειται για μία στρατηγική που εφαρμόζουν οι πιο έμπειροι παίκτες του στοιχήματος κυνηγώντας μικρά αλλά σίγουρα κέρδη μέσα από τα sure bets. Πέρα όμως από το κυνήγι των αποδόσεων έχουμε και τη γκανιότα που φυσικά λειτουργεί εις βάρος του παίκτη. Επιλέξτε τη στοιχηματική εταιρία με τη χαμηλότερη γκανιότα στα στοιχήματα που προσφέρει και διεκδικήστε καλύτερες αποδόσεις στο κουπόνι σας.

Υπεύθυνο παιχνίδι

Αντιμετωπίστε το στοίχημα ως παιχνίδι και όχι ως το μέσο για να εξασφαλίσετε ένα έξτρα εισόδημα. Η διασκέδαση θα πρέπει να είναι ο οδηγός σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της ενασχόλησής σας με το στοίχημα. Άλλωστε το σύνολο των online bookmakers προτρέπουν τους παίκτες να ακολουθούν τους βασικούς κανόνες για το υπεύθυνο παιχνίδι και να αποφεύγουν τις ακραίες συμπεριφορές και κυρίως την εξάρτησή τους από τα τυχερά παιχνίδια.