Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο bazaar τοπικών προϊόντων που διοργάνωσε το εργαστήρι χειροποίητων κοσμημάτων ‘ΤΗΡΑ ΤΟ’ και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας. Το τριήμερο 20 – 21 – 22/5 πέρασαν πάνω από 600 άτομα και η εκδήλωση πήγε ανέλπιστα καλά σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Νάκης Γιαννακίδης – Ιδρυτικό μέλος ΠΑΣ Αντίκα
 “Ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη ημέρα και το bazaar πήγε καλύτερα από αυτό που αναμέναμε! Ήταν μια πρωτοβουλία της Βασιλείας που ο σύλλογος αγκάλιασε εξ αρχής. Το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο δικαίωσε τον κόπο όλων μας αλλά μας άνοιξε την όρεξη για νέες δράσεις!”

Βασιλεία Βλαχοπούλου – συνδιοργανώτρια, ιδιοκτήκτρια “ΤΗΡΑ ΤΟ”

” Ο χώρος τους συλλόγου είναι εξαιρετικός και προσφέρεται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Όσοι ήρθαν είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αγόρασαν τοπικά προϊόντα, πέρασαν όμορφα και μας ζήτησαν το τριήμερο αυτό να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους μουσικούς που στήριξαν αφιλοκερδώς το event! Συγκεκριμένα, τους Dj s Κύρο Γρανάζη και Yahseemi που άνοιξαν το event την Παρασκευή, τους Μπουκοβίνους που ανέβασαν τον ρυθμό με διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών και βαλκανική μουσική το Σάββατο και την παρέα των φοιτητών που έπαιξαν ρεμπέτικα τραγούδια το βράδυ της Κυριακής.”

O ΠΑΣ Αντίκας ευχαριστεί τους εκθέτες:

ΤΗΡΑ ΤΟ – χειροποίητο κόσμημα
NFFE_CLOTHING – επώνυμη ένδυση UNISEX_STREETCLOTHING
Solar Beer – Ηλιακό μικροζυθοποιείο Ξάνθης
Lou – χειροποίητα vegan σαπούνια & καλλυντικά
Άκης Ουλκέρογλου – εικονογράφηση
Πλέτενο – Χειροποίητα προϊόντα
Κρίνο Ροδόπης – Κοιν.Σ.Επ . συλλογή , μεταποίηση & επεξεργασία άγριων μανιταριών βιομηχανικής κάνναβης και λιναριού
Μέλι Κομνηνών – Παράγωγα μελιού
Thrift Mama – Hand picked & vintage clothing
Second chance – ρούχα second hand
Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης – Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος

Ο σύλλογος

Ο σύλλογος ΠΑΣ Αντίκας Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας είναι ένας σχετικά νεοσύστατος σύλλογος (2016) αλλά ιδιαίτερα δραστήριος. Αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που διοργανώνουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και εργαστήρια τα οποία πραγματοποιούνται στην έδρα του συλλόγου (οδός Χασιρτζόγλου

. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook και στο instagram! https://www.facebook.com/PASANTIKAS/