Τις εγκαταστάσεις της E-Value που λειτουργεί στην Ξάνθη επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο Αν. Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. 

Τον Υπουργό υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους της εταιρίας  που εκτείνονται σε ένα κτίριο 4.000 τετραγωνικών μέτρων κοντά στη ΒΙΠΕ ο Γενικός Διευθυντής Αμβρόσιος Κάρδαρης.
Η εταιρία που έχει έδρα την Ξάνθη και αντικείμενο τις υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (call center), είναι μέλος του ομίλου ΟΤΕ-COSMOTE  και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στην Ξάνθη έχει 400 θέσεις εξυπηρέτησης και απασχολεί εκατοντάδες εργαζομένους.  Ο Υπουργός, είδε στους χώρους της εταιρίας και τις αίθουσες με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και τις υπηρεσιες που παρέχει η e-value

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις συμβάσεις και τους εργαζόμενους

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες για τους εργαζόμενους και τα είδη των συμβάσεων και των εργασιακών σχέσεων που υπάρχουν στην εταιρία καθώς υπάρχουν υπάλληλοι με παλαιότερα ευνοϊκά καθεστώτα και άλλοι με πιο ευέλικτες μορφές απασχόλησης ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μεγάλο αριθμό εργαζομένων που απασχολεί η επιχείρηση.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της εταιρίας Α. Κάρδαρης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρία δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των στελεχών και επενδύει σε αυτή με επακολουθο, αν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα αρχικά του καθήκοντα να έχει και άλλες ευκαιρίες για να αποδείξει τις ικανότητές του, ενώ σημείωσε ότι η e-value είναι ιδιαίτερα τυπική με τις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων και γενικότερα με τη λειτουργία της ως εταιρία.

Αυξήθηκε ο μέσος όρος ηλικίας

Εξάλλου, απαντώντας σε ερωτήσεις του Υπουργού ο Γεν. Διευθυντής της εταιρίας σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας είναι κυρίως νέοι σε ηλικία αλλά με τη ραγδαία άνοδο των ποσοστών ανεργίας τα τελευταία χρόνια, ο μέσος όρος ηλικίας τους έχει αυξηθεί αρκετά.

Τον Αν. Υπουργό Δ. Βίτσα συνόδευσαν οι βουλευτές Χ. Ζεϊμπέκ και Γ. Στογιαννίδης, ο Γραμματέας Γιώργος Χατζηθεοδώρου και μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης καθώς και οι συνεργάτες του.