Την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Στράτος Κοντός, συναντήθηκε με τους αθλητές της Λαμπαδηδρομίας της Ξάνθης, Μαρία Παρσαντανιάν, Μάρκο Παπαδόπουλο, Νικόλαο Ιωσηφίδη, Ιάσωνα-Ιωάννη Παπαδόπουλο, καθώς και τον προπονητή, κ. Θεόδωρο Ηλιάδη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού, κ. Αναστάσιος Ταρενίδης, και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Θωμάς Ηλιάδης.

Ο κ. Κοντός, απευθυνόμενος στους αθλητές, εξέφρασε τον θαυμασμό και την υπερηφάνεια του για τις εξαιρετικές τους διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τονίζοντας ότι αποτελούν πρότυπα για τους νέους της Ξάνθης και πρεσβεύουν άριστα τον Δήμο μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους τις εμπειρίες τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τους μελλοντικούς τους στόχους. Ο κ. Κοντός άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες τους και δεσμεύτηκε για την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης στην προσπάθειά τους.

Επιπρόσθετα, ο κ. Κοντός αναφέρθηκε στην πρόθεση του Δήμου να ενισχύσει περαιτέρω την υποδομή του αθλητισμού στην Ξάνθη, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων και την καθιέρωση της πόλης ως αθλητικού κέντρου αριστείας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας και αμοιβαίας δέσμευσης για συνεργασία, με τους αθλητές να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για την υποστήριξή τους.