Περιοδεία σε Ροδόπη και Έβρο πραγματοποίησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη την Δευτέρα και την Τρίτη.

Η πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα βρέθηκε στην Κομοτηνή, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους του νοσοκομείου Κομοτηνής και παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ Κομοτηνής. ΕΠίσης βρέθηκε στις εφημερίδες Παρατηρητής και Χρόνος της Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασ της βρέθηκε στην Πανεπιστημιούπολη, τα ΤΕΦΑΑ, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του «Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης», τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων» καθώς επίσης  με γυναίκες της Ροδόπης που μοιράζονται κοινές αγωνίες για τον τόπο τους. Τέλος, επισκέφθηκε στο σπίτι του το μεγάλο μουσικοσυνθέτη Θανάση Γκαϋφύλια,

Στον Έβρο την Τρίτη, συνοδεύμενη από τα τοπικά στελέχη,  επισκέφθηκε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολη, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με το σωματείο εργαζόμενων και τη διοίκηση. Ακολούξως βρέθηκε στο Διδυμότειχο όπου είχε αντίστοιχα, ενημερωτική συνάντηση με το προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Επισκέφθηκε επίσης το Σουφλί όπου συνάντησε το Δήμαρχο και επισκέφιθηκε το Μουσείο Μεταξιού και επέστρεψε στην Αλεξανδρύπολη, όπου είχε σύσκεψη με εκπροσώπους του επιμελητηρίου, του εμπορικού κόσμου και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.
Η μέρα έκλεισε αργά το βράδυ με συντροφική συζήτηση και χαμόγελα στο καφεβιβλιοπωλείο «ΚΑΦΚΑ».