Παραδίδω στα χέρια σας ένα άλμπουμ με τραγούδια γεμάτα φως. Και όχι επειδή όλα πήγαιναν πάντα καλά αλλά επειδή κατάλαβα ότι στο τέλος επιλέγω να ζω από αυτή την πλευρά της ζωής. Τα τραγούδια μου έχουν μέσα πολλή αλήθεια, πολλή αγάπη, κομμάτια του εαυτού μου που επιλέγω να μη κρύβω πια. Από μεριάς μου, σας κάνω θερμή παράκληση να τα χορέψετε μέχρι να σας κοπεί η ανάσα, να τα αφιερώσετε, να τα φωνάξετε, να δακρύσετε με αυτά, να χαμογελάσετε και εγώ θα βρίσκω «Φως» για όλα τα επόμενα!»

Νίνα

Το πρώτο της album παρουσιάζει σήμερα η ταλαντούχα Νίνα Μαζάνη, με τίτλο «Φως» που κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Minos EMI, A Music Universal Music Company.

Η Νίνα που μας συστήθηκε καλλιτεχνικά πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2022 με το πολύ επιτυχημένο remake του τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί», δεν σταματά να μας εκπλήσσει συνεχώς με τα νέα της μουσικά δημιουργήματα. Μετά από τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια και τις παραστάσεις κάθε Τετάρτη δίπλα στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, η Νίνα Μαζάνη μας παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη της δουλειά.

Το debut album της «Φως» περιέχει 5 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη, γνωστοί ως «Δραμαμίνη», με στίχους που υπογράφουν οι ίδιοι και ο Νίκος Μωραΐτης.

Επιπλέον, το άλμπουμ περιέχει και τέσσερα κυκλοφορημένα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί: «Το Νόημα της Ζωής» και «Η Γιορτή» μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη σε μουσική Χρήστου Στυλιανού και στίχους της Ελένης Ζιώγα τα οποία ακούστηκαν και στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», «Αυτό το τραγούδι» του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και το πολύ αγαπημένο remake του «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί» σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου.