Συνέντευξη στο star 88.8 και το δημοσιογράφο Κοσμά Γεωργιάδη παραχώρησε ο υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης, σχολιάζοντας το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών για την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και το στόχο που τίθεται για τη δεύτερη Κυριακή.

Όπως ανέφερε, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως κόμμα εξουσίας διεκδικεί την κυβέρνηση για να οικοδομήσει  μια Ελλάδα με επίκεντρο την πλειοψηφία των πολιτών. “Στόχος μας η σύγκρουση με τη δεξιά και η διεκδίκηση κάθε ψήφου και κάθε δυνατότητας να κερδίσουμε την επόμενη εκλογική μάχη.”

Σύμφωνα με τον πρώην Υφυπουργό, την ώρα, που η Ν.Δ κατέγραφε μια σημαντική εκλογική νίκη στις 21 Μάη, συντηρώντας και όχι αυξάνοντας τις δυνάμεις της, άλλες προοδευτικές δυνάμεις, όπως το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, πανηγύριζαν για την εκλογική τους καταγραφή, αφού πρώτα είχαν απορρίψει τη συγκρότηση ενός αντι-δεξιού μπλοκ και την κυβερνητική συνεργασία στη βάση της απλής αναλογικής.

Όπως σημειώνει “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλάζει εν κινήσει, διαθέτει πρόταση εξουσίας και κυβερνητικό πρόγραμμα, που αφορά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τον αγροτικό κόσμο, τη νέα γενιά, την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Η κρυφή ατζέντα της Ν.Δ πλήττει τους πολλούς προς όφελος των λίγων και καλούμε όλο τον προοδευτικό κόσμο να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Α. Τσίπρα στις 25 Ιούνη.”

Ακούστε τη συνέντευξη: