Μεγάλη έκταση έχει πάρει από το απόγευμα της Δευτέρας, ένα περιστατικό με τον παρουσιαστή του καρναβαλιού της δημόσιας τηλεόρασης και τη χειροδικία σε βάρος κοπέλας η οποία είπε υβριστικό υβριστικό σύνθημα εναντίον του Πρωθυπουργού, στη διάρκεια της παρέλασης.

Ο Χρήστος Νέζος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χαστούκισε τη νεαρή καρναβαλίστρια στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της ΕΡΤ, ενώ αμέσως μετά κόπηκε ο ήχος και η εικόνα από το συγκεκριμένο σημείο.

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο koutipandoras.gr δήλωσε ότι αμέσως μετά το περιστατικό που καταγράφηκε στην κάμερα έφυγε. «Εννοείται και με σόκαρε και με εκνεύρισε γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χειροδικεί πάνω σε κάποιον άλλον και πόσω μάλιστα σε μια κοπέλα της ηλικίας μου που ήμουν εντελώς ανυπεράσπιστη» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα μια τέτοια κίνηση».

Ο Χρήστος Νέζος, παρουσιάζει για 17 χρόνια το Καρναβάλι της Ξάνθης και, κατά γενική ομολογία, είναι αγαπητός και πολύ καλός στο ρόλο του όλα αυτά τα χρόνια. Όμως φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη στιγμή,  έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο για να αποτρέψει να ακουστεί το σύνθημα, με αποτέλεσμα να γίνει πρωταγωνιστής ενός σοβαρού επεισοδίου, εξαιτίας  του οποίου δέχεται σφοδρή κριτικη σε ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα.