Τη θέση του λαμβάνει η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, πρώτη επιλαχούσα από στον νομό Φθιώτιδας.

Ο βουλευτής από τη Φθιώτιδα πρωταγωνίστησε τις τελευταίες ημέρες σε ένα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων, καθώς η αντιπολίτευση αποκάλυψε ότι έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς Δημοσίου. Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, η εκτυπωτική εταιρεία του βουλευτή Φθιώτιδας έχει εισπράξει τουλάχιστον 400.000 ευρώ σε προμήθειες από το καλοκαίρι του 2019, όταν ο ίδιος εξελέγη στο ελληνικό κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Χειμάρας αφού επέρριψε την ευθύνη στους συνεργάτες του προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι «δεν ήξερε» για το ασυμβίβαστο, χωρίς να διαψεύδει τις αποκαλύψεις. Τη Τρίτη, σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις, το ύψος των απευθείας αναθέσεων ανέβηκε στις 900.000 ευρώ ενώ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή, χαρακτηρίζοντάς τον ως « νέο “Πάτση” της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ» ενώ είχε προαναγγελθεί αποκάλυψη στοιχείων για απόπειρα εικονικής μεταβίβασης της εταιρίας του. Το ΚΚΕ κατήγγειλε τη Ν.Δ. ως το «κόμμα των “ανήξερων”».