Με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του σε μία ξεκαρδιστική παράσταση (Stand up comedy) σε Ξάνθη επιστρέφει ο Mikeius την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Αναλυτικά:

Ο Mikeius είναι κωμικός, youtuber και master της εκλαϊκευμένης επιστήμης. Πάνω από όλα όμως ένας άνθρωπος που…λατρεύεις να μισείς.

Τον έχουμε απολαύσει μέσα από τις εκπομπές “ΜΠΡΑΦ”, “Θάψε το Σενάριο”, παρέα με τον Κώστα Μαλιάτση, “What the Fact”, “Broscar” καθώς και σε εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμη και την Αγγλία.

Με θάρρος γνώμης, οξύνοια και καυστική γλώσσα, ο Mikeius δημιούργησε δική του σχολή σε ότι αφορά τις χιουμοριστικές απεικονίσεις μιας πραγματικότητας, στην οποία κάθε ένας από εμάς κάνει εκατοντάδες σκέψεις κάθε μέρα από τις οποίες πολύ λίγες τολμάμε να εκφράσουμε.

Από την παράσταση του #CancelMikeius, που θα πραγματοποιηθεί σε Ξάνθη και Κομοτηνή , περνάνε θέματα, όπως η Cancel Culture, η Πολιτική Ορθότητα αλλά και αγαπημένες του συζητήσεις, όπως τα 80’s και τα 90’s, οι σχέσεις των δύο φύλων και δεκάδες λεπτομέρειες που συναντάει κάθε άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή και περνάνε απαρατήρητες.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την κοφτερή ματιά του Mikeius και τίποτα φυσικά δεν μένει ασχολίαστο.

Διάρκεια: 2 ώρες.

Πόλη: Ξάνθη.

Ημερομηνία: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Χώρος: Lola – Postmodern Bar

(Χασιρτζόγλου 7, Ξάνθη, τηλ.6972 634888)

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήρια προπωλούνται:

10 ευρώ από το Στούντιο Ιταλός (Τσιμισκή 10, τηλ.2541073395)

12 ευρώ από το site: fero.gr

Ταμείο: 12 ευρώ.