Μπορεί τα γυναικεία τζιν παντελόνια https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-pantelonia-sorts/gynaikeia-tzin-pantelonia να είναι από τα πρώτα κομμάτια που θα σκεφτούμε να φορέσουμε στην καθημερινότητα και στις χαλαρές βόλτες μας, όμως η μικρή μας αδυναμία δεν παύει να είναι τα φορέματα https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/foremata . Είτε είναι αέρινα είτε bodycon αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας στο έπακρο, μας κολακεύουν και φυσικά μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Στα συν προσθέτουμε και το γεγονός ότι με ένα fashion item έχουμε κιόλας ντυθεί και δε χρειάζεται να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο, για να πετύχουμε το perfect combo. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξουμε τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ που θα κάνουν dress up or down το σύνολό μας! Σε αυτό το blog post θα αναλύσουμε τι άλλο…μα τα must-have φορέματα του χειμώνα.

Το πρώτο φόρεμα που πρέπει να έχετε είναι το ζακάρ. Τέτοια υφάσματα θα δούμε και στα καλοκαιρινά φορέματα, ωστόσο τα χειμωνιάτικα ζακάρ φορέματα είναι πολύ ξεχωριστά χάρη στην ιδιαίτερη πλέξη τους που σχηματίζει ωραία μοτίβα. Επιλέξτε ένα φόρεμα ζακάρ με τα σχέδια που σας αρέσουν περισσότερο, συνδυάστε το με το leather-look jacket σας και κάντε level up στο στιλ σας.

Το δεύτερο είναι το σεμιζιέ που έχει πάρει την ονομασία του από τη γαλλική λέξη chemise που σημαίνει πουκάμισο εξού και τα χαρακτηριστικά κουμπιά μπροστά. Τα σεμιζιέ φορέματα δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα, γιατί είναι πολύ elegant. Μονόχρωμα ή με prints ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους και εάν σκέφτεστε ότι μπορεί να κρυώνετε, εμείς σας προτείνουμε να συνδυάσετε το πουκαμισοφόρεμά σας με μια ασορτί παντελόνα από κάτω.

Συνεχίζουμε με το φόρεμα που θυμίζει τον έναστρο ουρανό και δεν είναι άλλο από το λούρεξ. Λιγότερο shiny από εκείνα με τις παγιέτες, τα lurex φορέματα έχουν μια διακριτική σοφιστικέ λάμψη που θα σας γυρίσει πίσω στα 70’s αυτόν τον χειμώνα. Στην έρευνά μας ανακαλύψαμε λούρεξ φορέματα με φουσκωτά μανίκια για τις επίσημες εμφανίσεις σας, άλλα με πουά, ορισμένα μονόχρωμα – όλα είχαν τον δικό τους χαρακτήρα, για να γίνετε εσείς η best-dressed της βραδιάς.

Το τελευταίο φόρεμα που «απαιτεί» να το προσέξουμε είναι το βελούδινο. Το πλούσιο χρώμα του, η λάμψη, η απαλότητα, η ανθεκτικότητα, η πολυτελής αίσθηση είναι χαρακτηριστικά που εάν ακούγαμε κάποιον να περιγράφει με αυτά κάποιο fashion item θα καταλαβαίναμε αμέσως ότι είναι βελούδινο. Την επόμενη φορά που δε θα ξέρετε τι να φορέσετε στα parties, επιλέξτε ένα velvet dress και ταιριάξτε το με μποτάκια ή ψηλοτάκουνες γόβες.

Η θηλυκότητα του φορέματος είναι ασυναγώνιστη, διαλέξτε αυτήν τη σεζόν τα πιο κομψά, για να φρεσκάρετε το look σας!