Ένα νέο λογότυπο, το οποίο πήρε το πρώτο βραβείο σε σχετικό διαγωνισμό, απέκτησε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε με το Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής, με αρκετές συμμετοχές. Νικητές αναδείχθηκαν οι φοιτητές Αντωνίου Κωνσταντίνος, Διαμαντή Ηλέκτρα, Νικηταράς Θεοδόσιος.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το έργο της κριτικής επιτροπής υπήρξε δύσκολο καθώς στο σύνολό τους όλες οι εργασίες που υποβλήθηκαν ήταν υψηλού επιπέδου που πίσω τους έκρυβαν δημιουργική έμπνευση και σημαντικό χρόνο δουλειάς. Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης συγχαίρουν όλους τους φοιτητές και τους ευχαριστούν θερμά για το ενδιαφέρον τους και το δημιουργικό χρόνο που διέθεσαν, ώστε το Νοσοκομείο της πόλης να αποκτήσει ένα νέο λογότυπο.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική τελετή τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ οι νικητές, οι τοπικοί φορείς και όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού φωτογραφήθηκαν μπροστά στο νέο λογότυπο στην είσοδο του Νοσοκομείου, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έκανε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα.

Οι τρεις φοιτητές που κέρδισαν το διαγωνισμό εξήγησαν , κατά την παρουσίασή τους, τις κατευθύνσεις που καθοδήγησαν την πρότασή τους με γνώμονα να είναι το νέο λογοτυπο απλό, ευδιάκριτο, σχετικό, αναγνωρίσιμο, διαχρονικό αλλα και πρωτότυπο.