Το 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης σας προσκαλεί στην εκδήλωση – παρουσίαση καινοτόμου δράσης με θέμα:

Η συμβολή της δραματοποίησης βιβλικών διηγήσεων στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων της ενσυναίσθησης και της αυτοεκτίμησης η οποία θα γίνει την Παρασκευή 27-5-2022 και ώρα 19.00 στο Κέντρο Νεότητας του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας.

Θα γίνει χαιρετισμός – εισήγηση από την κ. Μ. Μιχαλοπούλου, Αντιπρύτανη Έρευνας και δια Βίου Εκπαίδευσης και καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, και την κ. Μ. Δημητριάδου, καθηγήτρια θεολόγο του 3ου Γυμνασίου και συντονίστρια της δράσης, και τη δ/ντρια του σχολείου, φιλόλογο κ. Παπανάστου.

Πρόκειται για δράση με ερευνητικό χαρακτήρα και αφορά τη δραματοποίηση με βάση το ψυχόδραμα. Εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην εκπαίδευση στον ελλαδικό χώρο, σύμφωνα και με τις μέχρι τώρα βιβλιογραφικές πηγές που έχουμε.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κ. Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μ. Τσέπελης, οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας κ. Π. Αμβροσιάδης, και Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την ΕΡΤ 3.