Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και πολίτες που γραφονται για πρώτη φορά ως μέλη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης.

Μεγαλη είναι η συμμετοχή και στην περιοχή της Ξάνθης  και της ΑΜΘ όπως και πανελλαδικα απο μέλη που ψηφίσουν για τη νεα Κεντρική Επιτροπή  του ΣΥΡΙΖΑ ενώ  τα νέα μέλη ψηφίζουν  για την εκλογή αρχηγού. Οι κάλπες μετά την παράταση που δόθηκε, κλείνουν στις 21.00

Υπολογίζεται ότι στην ΑΜΘ τα νέα μέλη είναι τουλάχιστον  τριπλάσια σε αναλογία απο τα παλιά και πάνω από τις προσδοκίες όλων ενώ πανελλαδικά γινεται λόγος για συνολικό  αριθμό που θα προσεγγίσει τα 150.000 μέλη.

Γιαννακίδης: Ιστορική Μέρα

Στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης ψήφισε το πρωί ο πρώην Υφυπουργός  και υποψήφιος  για την Κ.Ε. Σταθης Γιαννακίδης, ο οποίος  ανάρτησε αμέσως μετα: “Ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ανάδειξη μιας νέας προοδευτικής κυβέρνησης έχει ξεκινήσει!!! Η συμμετοχή της κοινωνίας πρωτόγνωρη και μαζική για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να ξαναέρθει η ελπίδα και το όραμα στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση μέχρι το τέλος…”