Ο μοναδικός από τους φορείς του πολιτισμού στην Ξάνθη, που βγαίνει ανοιχτά να καταδικάσει την αδιανόητη επίθεση τηλεπερσόνας και μπράβων σε θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο ΚΑΡΕΖΗ, είναι ο πολιτιστικός σύλλογος ΠΑΣ Αντίκας, ο οποίος είχε φιλοξενήσει, μάλιστα, το δημοφιλή κωμικό, πρόσφατα. Σε ανάρτησή του ο νεανικός σύλλογος της πόλης, αναφέρει:

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, που κάποιους μήνες πριν φιλοξενήσαμε το Χ. Ζαραλικο στην αυλή μας σε μια παράσταση στην οποία σατίριζε τις τραγελαφικές καταστάσεις τις οποίες ζουμε αλλά και κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει κανένα καλο στη χώρα μας και ζουν εις βάρος μας χρόνια τώρα !!

Το βράδυ της Πέμπτης μπράβοι και μια μπράβα εισέβαλαν στην σκηνή την ώρα που ο Ζαραλίκος έκανε την παράστασή του. Δεν τους άρεσε που έλεγε για τον φίλο τους και σχολίαζε τις καταστάσεις με το δικό του μοναδικό τρόπο..

Οι θεατές ανέβηκαν και αυτοί στην σκηνή προστατεύοντας , τον Χ. Ζαραλικο και στη συνέχεια πετάξανε έξω τους μπράβους και την άλλη την τηλεπερσόνα από το θέατρο..
Θα είμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα..

#Ζαραλικος #με_τον_ζαραλικο