Ικανοποίηση επικρατεί για τα αποτελέσματα της διαδικτυακής συνάντησης των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης με πρωτοβουλία που είχαν Βάτραχοι και ΠΑΣ Αντίκας.

“Η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 03 Απριλίου ,έχοντας μεγάλη συμμετοχή (αφού στο σύνολο πήραν μέρος 23 πολιτιστικοί και λαογραφικοί συλλόγοι της περιοχής μας ) ήταν αρκετά ελπιδοφόρα. Μετά από καιρό, μέλη διαφόρων συλλόγων καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας .

Ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις για τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων θεσμών αλλά ταυτόχρονα τέθηκαν ερωτήματα και ανησυχίες για την μετέπειτα πορεία των συλλόγων.
Η κοινή βάση όλων μας ήταν μια, η θέληση να προσφέρουμε και να δημιουργήσουμε.
Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για καλύτερη και πιο συχνή επικοινωνία μεταξύ μας, καθώς και η αναβάθμιση του ρόλου της οργανωτικής επιτροπής που συμμετέχουμε σε έναν πιο ουσιαστικό και παραγωγικό ρολό στο σχεδιασμό των εκδηλώσεων .
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τονίστηκε από όλους η αξία της συνεργασίας που μόνο μέσα από αυτήν θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή όλους τους συλλόγους..”