Το CocaCola & Akis Food Tour Festival είναι ήδη γενονός και τέταρτή του στάση είναι η Ξάνθη τη Δευτέρα 10 Ιουνίου για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες παρέα με παγωμένη CocaCola!

Η Δευτέρα είναι για όλους μας μία μέρα δύσκολη. Όσο καλά και να πέρασες το Σαββατοκύριακο, όσο και αν ξεκουράστηκες, όσο και αν αγαπάς την δουλειά σου, είναι κανόνας πως η διάθεσή σου την Δευτέρα θα είναι περίεργη. Όχι όμως για αυτήν τη Δευτέρα!

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου έρχεται στην Ξάνθη το CocaCola & Akis Food Tour Festival! Αυτή η μοναδική, ταξιδιάρικη εμπειρία θα βρίσκεται από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ στην Πλατεία Διοικητηρίου και θα σε περιμένει να ανακαλύψεις τις αμέτρητες εκπλήξεις που κρύβει. Τί καλύτερο, λοιπόν, από το να πάρεις την παρέα σου και να περάσετε μια βόλτα από την πλατεία; Εκεί, θα σας περιμένει ο Άκης Πετρετζίκης που θα ετοιμάσει για εσάς τα γνωστά του burgers παρέα φυσικά με παγωμένη CocaCola και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Αν το μυαλό σου δεν είναι μόνο στο φαγητό – κομματάκι δύσκολο από την στιγμή που θα μυρίσετε τα burgers – θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την ταινία A Star is Born σε θερινό κινηματογράφο που θα στηθεί στον χώρο, να παίξεις all time classic παιχνίδια με την παρέα σου και να χορέψεις στους ρυθμούς, τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού! Εκεί θα βρίσκεται και ο Χρήστος Ανθόπουλος για να σε καλωσορίσει και διασκεδάσει!

Το CocaCola & Akis Food Tour Festival φτάνει επιτέλους την πόλη μας για τον τέταρτο προορισμό του ταξιδιού του και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες και να μας γεμίσει με αξέχαστες εμπειρίες! Εσύ θα το χάσεις;