Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός επισκέφτηκε το καφέ Κάφκα της Αλεξανδρούπολης, πριν συνεχίσει για την πόλη της Κομοτηνής. Στο χώρο βρέθηκαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), Μενέλαος Μαλτέζος, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Ενότητα για μια Νέα Πορεία στον Δήμο Αλεξανδρούπολης», Δημήτρης Λαζόπουλος.
«Η Ευρωπαϊκή κάλπη δεν είναι εσωκομματική κάλπη της Νέα Δημοκρατίας»

«Μας μένει σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι την κάλπη, και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει αναπτύξει μια δυναμική η οποία έχει αγκαλιαστεί από τον πανταχού ελληνικό λαού» δήλωσε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι το πολιτικό κλίμα για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βελτιώνεται ραγδαία.

«Κάποιοι από εκεί που μιλούσανε για διαφορές των 20, των 15, των 12, των 8 μονάδων, τώρα αρχίζουν και διασπείρουν ανοησίες περί νοθείας. Επειδή όμως δε βρισκόμαστε στο 1961 για να ψηφίζουν και τα δέντρα, και επειδή η Ευρωπαϊκή κάλπη δεν είναι εσωκομματική κάλπη της Νέα Δημοκρατίας, να είναι βέβαιοι ότι η εντολή του Ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δε θα επιδέχεται αμφισβήτηση» επεσήμανε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας: «Η δυναμική του σχήματός μας είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, για τη συγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της αριστεράς

«Τα μέτρα για τους πολλούς» – έρχονται επιδόματα παιδιού και ενοικίου

Αναφορικά με τα πολλά θετικά μέτρα που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ο υπουργός δήλωσε:

«Έχουν ήδη δρομολογηθεί πολλά θετικά μέτρα, και έρχονται άλλα. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα λάβουν τη 13η σύνταξη. Είναι πάρα πολλά τα καταστήματα που επωφελούνται από τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, το ρεύμα, τα τρόφιμα. Έρχονται επιδόματα ενοικίων, επιδόματα παιδιών: μιλάμε για την ανάπτυξη ενός πλέγματος θετικών μέτρων, το οποίο έχει και την κοινωνική ευαισθησία, και την ισορροπία που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία της ανάπτυξης. Την πρώτη τετραετία δημιουργήσαμε 400.000 νέες θέσεις εργασίας, ο στόχος για την επόμενη είναι να το επαναλάβουμε. Στην κρίση χάσαμε 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας – υπάρχει ο τρόπος να τις κερδίσουμε ξανά, και ο τρόπος αυτός είναι η αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Παππάς.

alexpoli.gr