Το Smartphone Festival αποτελεί πλέον θεσμό και έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με σκοπό να μυήσει τους καταναλωτές ακόμη περισσότερο στον κόσμο της τεχνολογίας, να τους ωθήσει να ενημερωθούν αναφορικά με τις Huawei συσκευές και να τους ανταμείψει με προσφορές, δώρα και εκπλήξεις σε όλη την Ελλάδα.

Το Smartphone Festival της Huawei ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για 50 ημέρες γεμάτες τεχνολογία: Λανσαρίσματα νέων συσκευών, τρομερές προσφορές και εκπτώσεις, events, workshops και εκπλήξεις σε όλη την Ελλάδα!

Όπως δηλώνει και το ίδιο το όνομά του, στο επίκεντρο του Smartphone Festival βρίσκονται φυσικά τα Smartphones. Πώς αποδεικνύεται αυτό έμπρακτα; Σε οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα καταστήματα μπορείς να βρεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές τις αγαπημένες συσκευές όλων. Τα κορυφαία Smartphone της σειράς P20 με τη μοναδική του κάμερα, τα νεανικά Y Series 2018, το Huawei Mate 10 lite, αλλά και το Huawei P Smart.

Είναι προφανές πως δεν υφίσταται η γιορτή της τεχνολογίας χωρίς να έρθει κάτι καινούριο στο προσκήνιο και σαφώς η Huawei δε θα σε απογοητεύσει. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά λανσαρίσματα νέων προϊόντων! Το αγαπημένο πλέον Huawei P20 έρχεται σε νέα έκδοση με 64GB και σε χρώμα Twilight. Η τρίτης γενιάς κάμερα Leica επιστρέφει για τους λάτρεις της φωτογραφίας! Με 20MP ασπρόμαυρο και 12MP έγχρωμο φακό, Super Slow Motion, την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης (Master AI) και πολλές άλλες λειτουργίες για να τραβήξεις μοναδικές φωτογραφίες, το P20 σε μετατρέπει σε κάνει να νιώθεις επαγγελματίας φωτογράφος!

Μία συσκευή όμως δεν αρκεί. Έφτασε επίσης το ολοκαίνουριο Huawei Mate 20 lite. Μια συσκευή, με τέσσερις κάμερες τεχνητής νοημοσύνης που θα αποτελέσει τον καλύτερο επαγγελματικό σας σύντροφο. Διαθέτει FullView οθόνη 6.3 ιντσών, ενώ η κομψή και συμμετρική πίσω πλευρά καθιστούν την συσκευή εύκολη στη χρήση με το ένα χέρι. Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν όλοι!

Το Smartphone Festival αποτελεί θεσμό, η Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στην μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. 

Πέρα από τις προσφορές και τα λανσαρίσματα που αναφέρονται παραπάνω, ιδιαίτερη καινοτομία αποτελεί η δράση της Huawei να επισκεφθεί επαρχιακές πόλεις και να μεταφέρει εκεί το Smartphone Festival! Η πόλη που κινείται αυτή την εβδομάδα στους τεχνολογικούς ρυθμούς του Smartphone Festival είναι η Ξάνθη. Όλοι οι φίλοι και ακόλουθοι της εταιρίας έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου,  και να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές σε όλα τα smartphones της Huawei μονάχα για αυτή την εβδομάδα, μονάχα στην Ξάνθη, σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Μάλιστα για τις συσκευές που συμμετέχουν στο smartphone festival με προνομιακή τιμή το όφελος θα είναι επιπλέον.

Μη χάσεις τη ευκαιρία, μπες στο ρυθμό του Smartphone Festival, γιατί σίγουρα θα βγεις κερδισμένος!

Μπες στο https://www.makeitpossible.gr/huaweismartphonefestival2018/ και ανακάλυψε όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Παράλληλα με το Smartphone Festival, η Huawei αναζητά ταλαντούχα στελέχη και συγκεκριμένα, Regional Coordinators με έδρα την Ξάνθη. Oι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται από τις 25 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται δεκτές έως τις 18 Οκτωβρίου. Το πρώτο στάδιο των συνεντεύξεων θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 22 Οκτωβρίου. Οι τελικές συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα στις 25 Οκτωβρίου.

Μπες στο https://consumer.huawei.com/gr/campaign/recruitment/ για να μάθεις περισσότερα.

Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγαλύτερη Γιορτή της Τεχνολογίας, τη μεγαλύτερη γιορτή της Huawei!