Στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης το 1ο ΓΕΛ και το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης>Για τρίτη συνεχή χρονιά το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης συμμετείχε με εξαιρετική παρουσία στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης, που διοργανώνονται από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Μετά από τα τρία βραβεία με τα οποία βραβεύτηκε για τις παραστάσεις «Όταν ο Μάνος συνάντησε τον John… στον παράδεισο» το 2016 και «Mamma mia» το 2017, φέτος  απέσπασε ειδική μνεία για το υψηλό μουσικό-καλλιτεχνικό επίπεδο, που σταθερά επιδεικνύει.

Η μουσική ομάδα του σχολείου, αποτελούμενη από 18 μαθητές και μαθήτριες, διαγωνίστηκε μ’ ένα μέρος από την παράσταση των Queen και του Ben Elton “We will rock you”, η οποία θα παρουσιαστεί τον Μάιο στις Γιορτές της Νεολαίας. Υπεύθυνη για την οργάνωση της παρουσίασης είναι η Εύη Μαυροπούλου και για τη μουσική διδασκαλία ο Άγγελος Μουρβάτης.

Και το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης στους αγώνες

Στους ίδιους αγώνες πήρε μέρος και το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Tις προσπάθειές τους παρακολούθησαν οι συμμαθητές τους μέσω Live Streaming.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου Έλενα Τάτσιου, σε ανάρτησή της, αν και ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά μαθητές της διοργάνωσης, η παρουσία τους ήταν καταπληκτική. “Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς μας” ανέφερε η Διεύθυντρια του σχολείου.