Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (Κ) σε αναμνηστική φωτογραφία μετά τις βραβεύσεις στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην εκδήλωση που παρέστη για να επιδώσει τα ετήσια Δημοσιογραφικά Βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Στο πρόσωπο των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Μαρίας Νικολάου, αλλά και μέσω του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100 τιμήθηκε η δημοσιογραφία της Βόρειας Ελλάδας στην 34η  απονομή των βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου  Βασ. Μπότση, που πραγματοποιήθηκε παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στην Παλαιά Βουλή, στην Αθήνα.

Στον Ευγένιο Δαδαλιάρα (τηλεοπτική πλατφόρμα NOVA) δόθηκε το ένα από τα τέσσερα βραβεία του Ιδρύματος για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο ζήτημα της δωρεάς οργάνων, μέσω σχετικού ρεπορτάζ. Η Μαρία Νικολάου (ΕΡΑ Κομοτηνής) απέσπασε για τα θέματα που καλύπτει δημοσιογραφικά στην περιφέρεια Βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τιμητική διάκριση δόθηκε στους Δημοτικούς Ραδιοφωνικούς σταθμούς που λειτουργούν στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 το οποίο συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συγχαίρει τους συναδέλφους για τη σημαντική διάκρισή τους.