Οι κοκοναύτες επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στο stage του Nostos Live το Σάββατο 18/11..οπότε φίλε φοιτητή, Ξανθιώτη, κουλτουριάρη ή όχι, Βαλκάνιε ή Ευρωπαίε το πάρτυ είναι εκεί…θες πανκ καρσιλαμά?θες λατίνικο τάγκο με πιο ροκ ήχους? κι αν δεν τα θες πάλι θα βρεθεί λύση, καλή καρδιά μόνο και όρεξη και το διαστημοκάραβο των κοκοναυτών κάπου θα σε βγάλει… Τώρα που?… Θ’ακούσεις κομμάτια από τη δισκογραφική δουλειά που με τόσα ταξίδια, αλκοόλ και κόπο ετοιμάζουν, κομμάτια που “κομμάτια” κοίταξαν να συνδυάσουν και να φέρουν στα δικά τους μέτρα και φυσικά ήχους που θα σε ταξιδέψουν και ίσως με λίγη καλή θέληση σε κάνουν να ξεχάσεις τον όρο “καρέκλα”…

SUPPORT ACT: Μπουσφερμέ

Οι Μπουσφερμέ είναι ένα νέο σχήμα από τη Ξάνθη το οποίο αποτελείτε από τη Λαμπρινή, τη Νένα και τη Χαρούλα. Θα μας συστηθούν για πρώτη φορα το Σάββατο. περιμένουμε λοιπόν να τις ακούσουμε!

DAMAGE :3€

The Coconaut Rockers Bio

Με ένα πλήθος εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τη συμμετοχή τους σε πολλά φεστιβάλ,έχουν μοιραστεί την ίδια μουσική σκηνή με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου, Imam Baildi,Koza Mostra,Σ.Μάλαμα,Μακρινά Ξαδέρφια και Θοδωρή Κοτωνιά, Χαίνηδες, Μελίνα Ασλανίδου, χαλκοManiacs, Πουλικάκο και Σπυριδούλα,Θραξ Πανκς,Folk ‘n’ Roll, Skary Face, Maraveyas, Locomondo και άλλους.Στόχος της μπάντας είναι να συνεχίσουν τη δυναμική τους ξεσηκωτική πορεία παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη δουλειά μετά το demo που κυκλοφόρησε με το αρχικό σχήμα στο ξεκίνημα τους το 2013.

Περισσότερα