Mε τρένο από την Ξάνθη αναχωρούν την Παρασκευή 13/10, 4:30 μ.μ. από το Σιδ. Σταθμό τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που συμμετέχουν στην Πανελλαδική Συνέλευση κατά του ρατσισμού. (Συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6983631407)

Στην ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης αναφέρει:

Χιλιάδες κόσμου πλημμυρίσαμε το Σύνταγμα στις 16 Σεπτέμβρη και βαδίσαμε προς τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής απαιτώντας να κλείσουν τα δολοφονικά ορμητήρια των νεοναζί, στα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, μετανάστες, κόσμος της αριστεράς και των κινημάτων δείξαμε ότι ενωμένοι κάνουμε βήματα μπροστά. Η δίκη της Χρυσής Αυγής μπαίνει στη τελική ευθεία και εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να τους τσακίσουμε. 
 
Η διεθνής συνάντηση και η πανελλαδική συνέλευση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 14-15 Οκτώβρη είναι ο επόμενος σταθμός για να συνεχίσουμε νικηφόρα. Θα βρεθούν μαζί μας ακτιβιστές από όλη την Ελλάδα αλλά και από τις ΗΠΑ,την Γερμανία, την Γαλλία, τη Βρετανία, την Καταλονία, την Αυστρία και άλλες χώρες για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε μαζί τις νέες μάχες. 

Η μάχη στην Ελλάδα κατά των νεοναζί εμπνέει αγωνιστές σε όλο τον κόσμο, καθώς παντού η φασιστική απειλή έχει ξεπροβάλει. 

 
Οι εκλογές στη Γερμανία έδειξαν πόσο βαθιά είναι η πολιτική κρίση των παραδοσιακών κομμάτων και η λαϊκή δυσαρέσκεια. Η Μέρκελ με μια ρατσιστική ατζέντα, βούλιαξε τροφοδοτώντας την άνοδο της ακροδεξιάς του AfD. Το αντιφασιστικό κίνημα βγήκε από το πρώτο βράδυ στους δρόμους. 

 
Η απειλή του φασισμού τροφοδοτείται από τις ρατσιστικές πολιτικές της ΕΕ-φρούριο, των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της ρατσιστικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας που κλείνει τα σύνορα και πνίγει πρόσφυγες στο Αιγαίο και την Μεσόγειο. 

 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους συμβιβασμούς του Μουζάλα έχει γυρίσει την πλάτη στο κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες ενώ με την επιμονή στα μνημόνια σπέρνει την απογοήτευση. Ενώ η Αστυνομία του Τόσκα, που διατηρεί μέσα της θύλακες της Χρυσής Αυγής, κάνει ακόμη φραγμούς στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια, όπως έγινε στις 16 Σεπτέμβρη, παρέχοντας προστασία στα Γραφεία-ορμητήρια των νεοναζί. 

 
Η ΚΕΕΡΦΑ σας καλεί να στηρίξουμε και να οργανώσουμε μαζί τις μάχες του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος, να χτίσουμε ένα κίνημα αντίστασης στη φτώχεια, τα μνημόνια, ένα κίνημα που θα τσακίσει τις πολιτικές του ρατσισμού και του νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

http://keerfaxanthis.blogspot.gr/