Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης, συνεχίζοντας τις δραστηριότητές του, ξεκινά και αυτή τη χρονιά τιςπεζοπορίες της Τετάρτης σε όμορφες, κοντινές, ορεινές διαδρομές στα γύρω βουνά της Ξάνθης. Εκτός από μια άριστη άσκηση, είναι και μια ευκαιρία γνωριμίας με τη φύση. Είναι επίσης ο μόνος τρόπος να επισκεφτεί κανείς τόπους για τους οποίους δεν υπάρχει άλλος τρόπος προσέγγισης. 

Βάλτε τα μποτάκια σας, καπέλο και γυαλιά, πάρτε λίγο νερό κι ελάτε μόνοι σας ή και με φίλους… Ξεκινάμε κάθε Τετάρτη στις 15:30 (μετά την αλλαγή της ώρας στις 15:00) από την είσοδο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης, με Υπεύθυνο ένα μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου. Η διάρκεια των διαδρομών είναι περίπου 2 με 2,5 ώρες, με μικρό βαθμό δυσκολίας.

Μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή (αφού πρώτα δοκιμάσετε) η εγγραφή σας στο Σύλλογο και η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής (20€).

Ξεκινάμε την Τετάρτη  27/9/2017 με πεζοπορία στα στενά του Νέστου !!

 

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τις Τετάρτες εδώ: www.eosx.gr/local.html

Για μεγαλύτερες πεζοπορίες, με μικρό ή μεγάλο βαθμό δυσκολίας, το πρόγραμμα για τις Κυριακές εδώ: www.eosx.gr/prog_2017.html

Και όσοι θέλετε να περπατήσετε μόνοι σας στο Δίκτυο Περιαστικών Μονοπατιών, που εγκαινιάστηκε από τον Ε.Ο.Σ. Ξάνθης την περασμένη άνοιξη, μπορείτε να βρείτε το χάρτη με τα μονοπάτια εδώ: www.eosx.gr/diktio_periastikon_monopation.html

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 69872169936977199811, ή στo group μας στο Facebook.