Περισσότεροι από 150 φοιτητές και επαγγελματίες  πολίτικοι μηχανικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις γύρω από τον ΚΤΣ’16 την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2017 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Καπναποθήκη Π.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία  της ομάδας φοιτητών πολιτικών μηχανικών της Ξάνθης IACES LC XANTHI με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το ΤΕΕ Θράκης.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους παρακάτω ομιλητές:

Κοσμάς Σιδέρης, αναπληρωτής καθηγητής ΔΠΘ, «Ανθεκτικότητα οπλισμένου σκυροδέματος- Απαιτήσεις ΚΤΣ- 2016»

Νίκος Μαρσέλλος, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, μέλος επιτροπής σύνταξης ΚΤΣ 2016, «Νέος κανονισμός τεχνολογίας σκυροδέματος (ΚΤΣ-2016)»

Βιβή Δηλαβέρη, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ από MARMOLINE, «Ανασκόπηση ΕΛΟΤ ΕΝ 934-2, Πρόσθετα Σκυροδέματος»

Θεόδωρος Μεντζικοφάκης, Μηχανολόγος  Μηχανικός, Δημήτρης Μπουραιμης Πολιτικός Μηχανικός MSc από την PENETRON HELLAS, «Συστήματα ανάπτυξης κρυστάλλων και εφαρμογές σε κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα».

H IACES LC XANTHI είναι η πρώτη σε πανελλήνιο επίπεδο ομάδα φοιτητών  πολιτικών μηχανικών από το ΔΠΘ με ίδρυση πριν από έναν χρόνο με προσπάθεια κάλυψης ενδιαφερόντων γύρω από το αντικείμενο του πολτικού μηχανικού με παρόμοιες δράσεις.

Η ημερίδα αποτέλεσε την 1η φάση ενός κύκλου γύρω από τον ΚΤΣ’16 που διοργανώνει η φοιτητική ομάδα με τις επόμενες φάσεις το φθινόπωρο στους χώρους της σχόλης.

Η IACES LC XANTHI θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν καθώς και τους ομιλητές που έκαναν την εκδήλωση πραγματικότητα .

Ευχαριστουμε ιδιαίτερα την  PENETRON HELLAS και ΜARMOLINE που στηρίζουν όλο τον χρόνο τις δράσεις μας καθώς και τους τοπικούς χορηγούς Kέρασμα, Foret, Monumento, Οίνοι Σγουρίδη για την συμβολή τους στην ημερίδα.