Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 31 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Πιο αναλυτικά, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι αστυνομικοί έκαναν σήμερα στον 31χρονο να σταματήσεις αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα βγήκε από την Εγνατία Οδό στην έξοδο της ΣΕΒΑΘ και κινήθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Αβδήρων, όπου ο 31χρονος οδηγός το ακινητοποίησε και μαζί με τον 26χρονο συνοδηγό και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδι μέσα από τα χωράφια όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς ενώ ακολούθησε έλεγχος που εντόπισε τους 5 μετανάστες.

 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 3 κινητά τηλέφωνα.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης Ξάνθης.