Ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και λίγες μέρες ένας νέος, εντυπωσιακός, χώρος στο κέντρο της Ξάνθης. Πρόκειται για το Votano, το κατάστημα μιας εταιρίας που θα δραστηριοποιείται κυρίως έξω από τα σύνορα της πόλης αλλά διαθέτει το δικό της εκθετήριο για τους ανθρώπους της Ξάνθης στην οδό Δαγκλή. Την αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου είχε το γνωστό γραφείο kontaridis art design της Ξάνθης, γνωστό από αρκετές άλλες δουλειές στην Ξάνθη και την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Πως συστήνονται οι δημιουργοί του Votano

Όραμά μας η δημιουργία και ανάπτυξη φυσικών προϊόντων, βασισμένα σε δραστικά στοιχεία των βοτάνων που μας χαρίζει η ελληνική γη . Η πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας με τα μοναδικά ενδημικά φυτά και βότανα (6500 βότανα από τα οποία πάνω από 1000 είναι ενδημικά), σε συνδυασμό με την επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε μοναδικά καινοτόμα φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας εξαγωγικού χαρακτήρα.

Προτείνουμε φυσικές λύσεις υγείας, ευεξίας και ομορφιάς για καθημερινή χρήση με σεβασμό προς την φύση και τους ανθρώπους που την καλλιεργούν. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε και να μπούμε στις καθημερινές συνήθειες των ανθρώπων με προϊόντα διατροφής, προσωπικής περιποίησης και υγιεινής απαλλαγμένα από συστατικά, η χρήση των οποίων έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία ή έχουν επιβαρυντική δράση στο περιβάλλον.

Προωθούμε την βιολογική καλλιέργεια και τα βιώσιμα αγροτικά συστήματα αναπτύσσοντας συνεργασίες με ντόπιους βιοκαλλιεργητές και μεταποιητικές μονάδες με στόχο να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία.

Προϊόντα προς ανάπτυξη:

-Περιποίησης (Καλλυντικά)

-Συμπληρώματα διατροφής (Τσάι,Σιρόπια, κάψουλες,Παστίλιες,Καραμέλες)

-Προσωπικής Υγιεινής (Αφρόλουτρο , Σαμπουάν, Κρεμοσάπουνα, Οδοντόκρεμες , Υγρά μαντηλάκια)

-Καθαριστικά οικιακής χρήσης

Κάνετε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

[envira-gallery id=”28977″]