Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στις 20:00, η χαρτογραφική εταιρία ROUTE maps διοργανώνει την προβολή της ταινίας Frozen Ambrosia στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης.

Μια ταινία του διάσημου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη αθλημάτων δράσης -παραγωγές Red Bull & Oakley- Κωνσταντίνου Παπανικολάου (CP), που αναδεικνύει τη χειμερινή πλευρά της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ταινία μικρού μήκους Ski Ladahk του Μιχάλη Στύλλα!

Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο Μιχάλης Στύλλας θα παρευρίσκονται στην προβολή για να μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους για την  προοπτική ανάπτυξης του ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα!

  • Συντονίζει ο Ηλίας Γερμαντζίδης, ιδρυτής της χαρτογραφικής εταιρίας ROUTEmaps και εκδότης του πεζοπορικού χάρτη Ολύμπου.
  • Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι επιχειρήσεις: «Γρηγόρης Μικρογεύματα», Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο», «ACID Skateboards – Sknowboards», το καφέ «Μεράκι», το κατάστημα ποδηλάτων «Flowride», το οινοποιείο «Βουρβουκέλη» και το «Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης».
  • Η είσοδος είναι 5 € και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την υποστήριξη της ταινίας αλλά και των μελλοντικών σχεδίων του CP για τα ελληνικά βουνά.

Ημερομηνία: 13/3/2017, Ώρα: 20:00, Τοποθεσία: Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Καπνεργατών 9)

George Rokas in the lead with George Ouzounis and Dimitris Papakonstantinou in the rear.

The Velouchi Freeski team excited for some spring skiing.
Promitheas Yperion
Promitheas Yperion10