Σε ανακοίνωση-κάλεσμά της η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης αναφέρει:

Είμαστε με τα εκατομμύρια που ξεσηκώθηκαν ενάντια στον Τραμπ που εξαπολύει επιθέσεις σε όλους τους καταπιεσμένους: στους Μουσουλμάνους, στις γυναίκες, στους μαύρους, τους Μεξικάνους, τους ομοφυλόφιλους.
Είμαστε με τους πρόσφυγες που κινητοποιούνται στα στρατόπεδα του Μουζάλα, ακόμα και με απεργίες πείνας, για τις άθλιες συνθήκες και τους 5 νεκρούς στη Ριτσώνα, τη Μόρια, τη Σάμο.

Είμαστε με τους χιλιάδες αντιφασίστες που υποδέχονται τα παιδιά των προσφύγων στα σχολεία, απαντώντας στις θρασύτατες προκλήσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και απαιτώντας ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση όλων.
Είμαστε με την τεράστια αντιφασιστική πλειοψηφία που παλεύει για την απομόνωση και το τσάκισμα των νεοναζί παντού.
Στις 18 Μάρτη συντονιζόμαστε σε δεκάδες πόλεις στην Ευρώπη, την Αυστραλία, την Αμερική και σε 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Καλούμε τις οργανώσεις και τους συλλόγους των εργαζόμενων, των φοιτητών, της αριστεράς, της μειονότητας, των ΑμεΑ, κάθε συλλογικότητα του αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού και ΛΟΑΤΙ+ κινήματος, και κάθε αντιφασίστα/αντιφασίστρια σε ανοιχτή σύσκεψη αυτή την Κυριακή 17/2 στις 6.30 το απόγευμα στο Εργατικό κέντρο για να οργανώσουμε μαζί αυτή τη μεγάλη κινητοποίηση.