Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας, ο ένας κουκούλα και ο άλλος αποκριάτικη μάσκα, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 2 ημεδαπών, ενός 67χρονου και μιας 63χρονης, σε χωριό της Καβάλας.

Ειδικότερα, οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι ενός ζευγαριού όπου με την απειλή πιστολιού και χτυπώντας τον 67χρονο, ελαφρά, με λοστό στο χέρι και το κεφάλι, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού διάφορα χρυσαφικά και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Κομοτηνή

Επίσης οι αστυνομικές αρχές αναζητούν άγνωστο δράστη ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας επίσης με κουκούλα, μπήκε σε μίνι μάρκετ στην Κομοτηνή, όπου με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε τις δύο υπαλλήλους του καταστήματος, ηλικίας 40 και 32 ετών, και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.