Στα ύψη ανεβάζει την αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με κόμματα και ΜΜΕ της περιοχής, ο Βουλευτής Στάθης Γιαννακίδης με σκληρές εκφράσεις και καταγγελίες.  Σε δήλωσή του στην εκπομπή social του Καναλιού 6, την Παρασκευή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, συνεργάζονται σε μικρό κανάλι της πόλης, στο Δ.Σ. του οποίου είναι μέλη.

zandarΠέρα από την καταγγελία ο Βουλευτής κάλεσε τα μέλη και τις νομαρχιακές των δύο κομμάτων να πάρουν θέση για τη “συνδιαλλαγή αυτή” όπως τη χαρακτήρισε. Όπως είπε “κάποιοι παίζουν επικίνδυνα με τους θεσμούς προκειμένου να εξυπηρετήσουν βρώμικα παιχνίδια. Είναι το ίδιο τραστ που συκοφαντεί το ΣΥΡΙΖΑ και έβγαλε την ψεύτικη είδηση για τα γεγονότα της Γλαύκης” ενώ υποστήριξε ότι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ “προμοτάρει το κοινοβουλευτικό έργο της Χ.Α. στην περιοχή” και σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις και δημοσιεύματα για την αντιφασιστική πορεία.

Σύμφωνα με το Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, οι επιχειρήσεις που συνδέονται με τα δύο πρόσωπα εμπλέκονται σε δημοσιεύματα για υποθέσεις απευθείας αναθέσεων  από την αυτοδιοίκηση για τη στήριξή τους ενώ υποστήριξε επίσης ότι “όποτε ο Σ. Μωραΐτης δέχεται κριτική, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει να τον υπεραστιστεί.” Το Κανάλι 6, μετά τη συνέντευξη ανάρτησε στην ιστοσελίδα του τη μετοχική σύνθεση της επίμαχης εταιρίας και το Δ.Σ., όπως ισχύει με βάση τα στοιχεία που διατηρεί το ΕΣΡ.
esrΑιχμές για υπόγεια στήριξη της ΧΑ και “επικίνδυνες μεθοδεύσεις”

Στη διάρκεια της συνέντευξής του  ο Σ. Γιαννακίδης επανέλαβε τις αιχμές που είχε αφήσει το κόμμα του για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 λέγοντας ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΝΔ  σε συνδυασμό με το αποδυναμωμένο τότε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ προδίδει ότι κάποια μεμονωμένα στελέχη -και όχι όλα, διευκρίνησε- από τη ΝΔ είχαν δεύτερες σκέψεις για να υποστηριχθεί υπογείως η Χ.Α. ενώ υπενθύμισε τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για συναντήσεις του βουλευτών της νεοναζιστικής οργάνωσης στο Επιμελητήριο και το Δήμο Τοπείρου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκλογή του νέου Περιφερειάρχη λέγοντας πως εξαιτίας των μαχών στο εσωτερικό της ΝΔ έγιναν πολύ σφοδρές επιθέσεις “από τη μία συνιστώσα στην άλλη ενώ το κοινό παρακολουθούσε με έκπληξη. Συγκεκριμένα ΜΜΕ δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν το νέο Περιφερειάρχη ως προξενικό”  είπε και πρόσθεσε ότι “ιδιαίτερα στη Θράκη θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ πιο σοβαροί”

Στα ύψη ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τις τελευταίες μέρες, έχει εντείνει με διαδοχικές δηλώσεις την επίθεσή της εναντίον ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ της Ξάνθης που θεωρεί ότι διαπλέονται και αναμένεται ότι η αντιπαράθεση θα κλιμακωθεί όταν θα υπάρξουν απαντήσεις, από την πλευρά των καταγγελόμενων.

 

Κράτα το