Κάλεσμα εκ μέρους όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων του δημόσιου τομέα αποφάσισε να απευθύνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης ενόψει της κινητοποίησης που υπάρχει για το αντιφασιστικο συλλαλητήριο ενάντια στα εγκαίνια των γραφείων της ΧΑ στην Ξάνθη.
14938320_1545638888794746_5140490268527306936_nΤο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και τα πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου τομέα καλούν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που οργανώνεται το Σάββατο 5 Νοέμβρη, στις 5μμ, στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων των ταγμάτων εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη.

Η θέση των δολοφόνων του Φύσσα και του Λουκμάν, των υπεύθυνων για εκατοντάδες επιθέσεις σε αθώους πολίτες και των πληρωμένων μπράβων ενάντια σε συνδικαλιστές και συνδικάτα είναι στη φυλακή. Η υπόδικη, εγκληματική οργάνωση της ΧΑ είναι ανεπιθύμητη στη πολυπολιτισμική κοινωνία της Ξάνθης. Το αποδείξαμε με την τεράστια αντιφασιστική διαδήλωση του Απρίλη του 2013 που σταμάτησε τη δράση τους και έκλεισε τα γραφεία τους.

Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην Ξάνθη. Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ ΞΑΝΘΗΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ – ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΘ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΣΥΠΕΞΑ).

Κράτα το

Κράτα το