Λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα της Παρασκευής ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για τον εντοπισμό πτώματος άγνωστου -ως τώρα- άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης. Αμέσως η αστυνομία προχώρησε σε αποκλεισμό της περιοχής, ενώ ειδοποιήθηκε τόσο ιατροδικαστής όσο και η διεύθυνση υγείας της ΠΕ Καβάλας για να διενεργήσει αυτοψία στο διαμέρισμα στο οποίο εντοπίστηκε η σωρός, αναφέρει το kavala-portal.gr

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς το παρόν σε όλες τις κατευθύνσεις (ακόμα και αυτήν της εγκληματικής ενέργειας). Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν καταγγελίες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το διαμέρισμα, καθώς εντός αυτού βρέθηκαν πάρα πολλά σκουπίδια και ακαθαρσίες -ακόμα και πτώματα αρουραίων!). Μάλιστα η σωρός του άτυχου άνδρα ήταν καλυμμένη από τα σκουπίδια αυτά!

Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού, ωστόσο πιθανολογείται ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος (χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει οριστικοποιηθεί). Οι έρευνες συνεχίζονται ως και αυτή την ώρα.

kavala-portal.gr