Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις  κλοπές από σπίτια και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

Συνελήφθησαν την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη τρεις νεαροί ημεδαποί, ηλικίας 24, 21 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια ερευνών για τη σύλληψη δραστών που διέπραξαν διαρρήξεις σπιτιών, στην Αλεξανδρούπολη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο να έχει μπει στην αυλή μιας κατοικίας και τους άλλους δύο  δράστες να περιμένουν έξω από αυτήν, επιβαίνοντες σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν 7 διαρρηκτικά εργαλεία, 1 ζευγάρι γάντια, 1 κουκούλα και 1 πινακίδα κυκλοφορίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες στις  27, 28 και 29-9-2016, διέρρηξαν τρία σπίτια στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και αντικείμενα.

Κατασχέθηκε επίσης το όχημα.  Σημειώνεται ότι και οι τρεις (3) δράστες, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.