Τις ευχές τους προς τους μουσουλμάνους της περιοχής για τη θρησκευτική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, στέλνουν οι αρχές της περιοχής και διάφοροι φορείς:

Σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, αναφέρει:

Χρόνια πολλά στους μουσουλμανους συμπολίτες μας . Καλό ΜΠΑΙΡΑΜ,σε όλους.

Aπό το Δήμαρχο Ξάνθης αναφέρεται:

Για τη γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, ευχόμαστε ολόψυχα, σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, Χρόνια πολλά, ειρηνικά, με υγεία, ευημερία και αλληλεγγύη.

Από το Δήμο Αβδήρων:

Ο Δήμαρχος Αβδήρων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εύχονται στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αλληλεγγύη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Καλό Μπαϊράμι

Από το Δήμο Τοπείρου

Ενόψει των εορτών της περιόδου του ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας μουσουλμάνους, στους επισκέπτες, στους εργαζόμενους και τους περαστικούς του Δήμου Τοπείρου, Χρόνια Πολλά…!!!

Η περίοδος του ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ελπίζω να γίνει μια ευκαιρία για περισσότερη αλληλοκατανόηση, αλληλοβοήθεια και αλληλοσεβασμό. Με την ειρηνική και δημιουργική μας συνύπαρξη, ας κάνουμε τις μέρες της κρίσης ευκαιρία, για να φτάσουμε τον Δήμο μας ψηλά, κάνοντάς τον τόπο ευημερίας και προκοπής για όλους μας.

Από την ΟΕΒΕ Ξάνθης:
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΆΜ, Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!

Kαι από το Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης

%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%bc