Την βαθιά τους συγκίνηση θέλησαν να εκφράσουν στο xanthi 2.gr με δική τους πρωτοβουλία οι συγγενείς της μικρής Μαρίας,  3 ετών, για την οποία έχει κινητοποιηθεί όλη η τοπική κοινωνία προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει !

Oι γονείς, οι θείοι και οι παπούδες αναφέρουν ότι από τις πρώτες ώρες που κάποιοι ανέλαβαν τη σχετική  πρωτοβουλία έχουν γνωρίσει συγκλονιστική συμπαράσταση και βοήθεια από την κινητοποίηση όλων των Ξανθιωτών, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Η Μαρία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο αλλά η πρώτη επέμβαση δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πλέον συγκεντρώνεται βοήθεια για να υποστηριχθεί στο δύσκολο δρόμο που συνεχίζεται. Στις 15 Ιουλίου διοργανώνεται φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλλά ήδη οι Ξανθιώτες έχουν σπεύσει και αγοράζουν μαζικά τα εισιτήρια του αγώνα.

Όπως δηλώνουν οι συγγενείς, είναι υπερήφανοι που είναι μέλη αυτής της κοινωνίας, η οποία δείχνει τόσο απλόχερα την αλληλεγγύη και τη στήριξή της, υλική και ηθική, σε τόσο δύσκολους καιρούς. Εύχονται να βρουν κάποτε τρόπο να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους και να ανταποδώσουν τη βοήθεια που έχουν λάβει και τη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

Εισιτήρια προπωλούνται στα παρακάτω σημεία:

Γραφεία ΕΠΣ Ξάνθης
Βιβλιοπωλείο Πυργελή
Λαογραφικό Μουσείο
Αφισόραμα
Πρατήριο Άρτου Κίτρινος Φούρνος
Σούπερ Μάρκετ Μπόγλου (Εύμοιρο)
Πολιτιστικός Σύλλογος Βάτραχοι
Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Κεντρικής Πλατείας
Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ – κου ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – Καραολή 54