Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου  εύχεται :

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδιά που μπαίνουν στον αγώνα των εξετάσεων για την εισαγωγή τους στο Μουσικό Γυμνάσιο στις 16 Ιουνίου, ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ στους μαθητές της Γ` Λυκείου καi  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  σε όλους τους μαθητές, καθηγητές και γονείς του σχολείου.

Με την ευκαιρία αυτή o Σύλλογος κοινοποιεί απόσπασμα της προσωπικής επιστολής της μεγάλης και αγαπημένης ερμηνεύτριας του Μάνου Χατζιδάκι,  Νένας Βενετσάνου, που  έστειλε ως συμπαράσταση στο πάγιο αίτημα τους για κτίριο του Μουσικού Σχολείου μέσα στην πόλη της Ξάνθης.

 

Επιστολή Υποστήριξης της Νένας Βενετσάνου στην Πρωτοβουλία Γονέων Μουσικού Σχολείου Ξάνθης.

Αγαπητοί Γονείς

venetsanouΜετά την επιστολή ενημέρωσής για τους στόχους αυτής της πρωτοβουλίας σας , σας συγχαίρω και   δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στην  δίκαιη αξίωσή σας  για ένα Σχολικό Κτίριο στην καρδιά της πόλης της Ξάνθης κατάλληλο για την στέγαση του Μουσικού Σχολείου.

Θα ήθελα να τονίσω την σημασία που έχουν παίξει στην εξέλιξη και την διάδοση της μουσικής τέχνης τα Μουσικά Σχολεία καθώς και στην διατήρηση της μεγάλης μουσικής μας  παράδοσης η οποία εκεί, σε αυτά τα σχολεία διδάσκεται σωστά από εξαιρετικούς καθηγητές  και  διδασκάλους.

Η Θράκη είναι η κοιτίδα της Μουσικής Τέχνης και τα σημερινά παιδιά της δικαιούνται την μύηση σε αυτήν την τέχνη του μυθικού Ορφέα που σμιλεύει σώμα και ψυχή.

Σας εύχομαι τη Νίκη

ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ