Την έλεγαν Diana Zapranova κι ήταν μια πανέμορφη γυναίκα. Μορφωμένη, με μουσική παιδεία, άψογο στυλ και παρουσία. Ήταν ερωτευμένη με γνωστό Έλληνα υπουργό και ζούσε μια παθιασμένη σχέση, που έμελλε να είναι εφήμερη. Το ζευγάρι χώρισε προς στιγμήν κι η Ντιάνα έφυγε στο εξωτερικό. Ο καιρός πέρασε, χωρίς ο έρωτας να σβήσει. Έτσι όταν την βρήκαν σε πολυτελές στέκι της Σόφιας (Βουλγαρία) δέχτηκε με χαρά να ξανάρθει στην Ελλάδα για εργασία. Χωρίς να λογαριάζει χρήματα, κόπους και την καριέρα της, βρέθηκε σε διακεκριμένο και μοναδικό για την εποχή του, μουσικό-εστιατόριο της παλιάς Ξάνθης (“Αλέξανδρος” στην οδό Ορφέως).

Η ωραία μουσικός της Βουλγαρίας στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έπαιζε τα βράδια την άρπα της και κοσμούσε με την παρουσία της τον χαρακτήρα του piano bar στα πλαίσια και το “ντεκόρ” του καταστήματος. Με την ελπίδα και την προσμονή της επανένωσης με τον έρωτά της, που τελικά δεν άργησε να ….”ξανακολλήσει”.

Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς το Ξανθιώτικο πολυτελές εστιατόριο δεν τα πήγε καλά και σύντομα έκλεισε. Οι δυσκολίες παραμονής στην Ελλάδα, το οικονομικό αδιέξοδο και πολλά άλλα επιμέρους προβλήματα, ανάγκασαν την Diana να επιστρέψει στην χώρα της……

Απο τις Αλλιώτικες προτάσεις