“Νίκη στην απεργία στη Μαλαματίνα – Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!” ήταν το μήνυμα εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την απεργία στην Μαλαματίνα! 
Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γιάννης Φραγκίδης πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Μαλαματίνα, ο Γρηγόρης Στογιαννίδης Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Καζίνο Θράκης, πρ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Γενιδούνιας Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών (Π.Ε.Π.Ε.), μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Αντώνης Μπούρας, φοιτητής του τμήματος των ΗΜΜΥ, εργαζόμενος σε τηλεφωνικό κέντρο.
Στην εκδήλωση συζητήθηκε το σχέδιο “εξυγίανσης” της εταιρείας, η κοροϊδία της νέας ηγεσίας απέναντι στους εργαζόμενους η απεργία και η καταστολή στη Μαλαματίνα καθώς και το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη που τσάκισε τους μισθούς και τα εργασιακά δικαιώματα, κατήργησε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις/συμβάσεις, κατάργησε την υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ και το δώρο, «απελευθέρωσε» τις απολύσεις, έβαλε νέα εμπόδια στο δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία, φτάνοντας τα αστικά δικαστήρια να βγάζουν 9 στις 10 απεργίες παράνομες.