Την αποχώρησή του από το ΕΣΥ και το Νοσοκομείο της Ξάνθης ανακοινωσε από το λογαριασμό του στο Facebook ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής Φίλιππος Φιλίππου.

Όπως έκανε γνωστό, μετά από 33 χρόνια,  ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το “δεύτερο σπίτι του” το Νοσοκομείο και τη “δεύτερη οικογένειά” του, τη Χειρουργική Κλινική, που υπηρέτησε από απλός επιμελητής μέχρι Διευθυντής της, τα τελευταία χρόνια.

Ο Φίλιππος Φιλίππου υπήρξε ιδαίτερα αγαπητός και πιστός στο ΕΣΥ ενώ τις υπηρεσίες του χρειάστηκε σχεδόν κάθε οικογένεια της Ξάνθης, συνήθως, στις δύσκολες στιγμές, λόγω της φύσης της ειδικότητάς του.

Αναφέρει ο Φίλιππος Φιλίππου:

Αυτές τις μέρες μετά από τριάντα τρία χρόνια ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου κλείνει.
Μια διαδρομή γεμάτη με όμορφες και δύσκολες στιγμές, με χαρές και λύπες, με ικανοποίηση και απογοήτευση. Τα συναισθήματα πολλά και οι εμπειρίες ακόμα περισσότερες. Πέρα από την έντονη συγκίνηση που νοιώθω, το κυρίαρχο συναίσθημα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.

Ήρθε η ώρα να πω αντίο στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, στο δεύτερό μου σπίτι και στους ανθρώπους του που θα μου λείψουν πολύ. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί χάρη σε αυτούς το ταξίδι μου στο χώρο της υγείας ήταν μοναδικό.

Ιδίως να πω αντίο στην δεύτερη οικογένειά μου, αυτήν της Χειρουργικής Κλινικής. Έχετε όλοι μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Πλέον ένας νέος κύκλος αρχίζει.

Σας ευχαριστώ