Τους προσεχείς μήνες, πιθανότατα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Δράμας γυρίσματα ξένης ταινίας με άρωμα Χόλυγουντ, αναφέρει το ergasia-press της Δράμας.

Ήδη έχουν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν στην περιοχή τα γυρίσματα. Εξάλλου, επειδή θα περιλαμβάνονται και σκηνές με εφέ και τεχνικές εκρήξεις, έχουν υπάρξει και τέτοιου είδους απαραίτητες εγκρίσεις.

Στην ταινία συμμετέχουν διεθνούς φήμης ηθοποιοί, όπως ο κ. Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο ενός πολιτικού κρατουμένου. Εκτός του κ. Ντε Νίρο, συμπρωταγωνιστούν και 3-4 ακόμη ηθοποιοί του Χόλυγουντ.

Τα γυρίσματα στην περιοχή αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε 3 Δήμους του Νομού, Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σκηνές της χολιγουντιανής ταινίας θα έχουν ως σκηνικό το Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού. Επίσης, το τοπικό στοιχείο θα υπάρχει, πέρα από το φυσικό φόντο στα γυρίσματα, και σε επίπεδο ηθοποιών, καθώς σε τέτοιου είδους παραγωγές χρησιμοποιούνται κομπάρσοι από την περιοχή.

Η παρουσία μιας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής, με τη συμμετοχή τόσο μεγάλων ονομάτων, στη Δράμα αναμένεται να αποτελέσει μέσο διαφήμισης της περιοχής, τόσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όσο και όταν η ταινία γίνει διαθέσιμη για το κοινό.

ergasia-press.gr