Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης ασχολήθηκαν και φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, με τη διατήρηση και τη δημιουργία του σχολικού κήπου. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν χρόνια και συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών.

Οι μαθητές έσκαψαν, φύτεψαν λουλούδια και λαχανικά, έβαψαν γλάστρες με χρώματα της αρεσκείας τους και ζωγράφισαν έναν τοίχο με σχέδια εμπνευσμένα από τον μεγάλο ζωγράφο Friedensreich Hundertwaaser

Η θετική τους στάση απέναντι στο φυσικό περιβάλλον και η αγάπη τους για το σχολικό περιβάλλον και τη διαμόρφωση αυτού είναι αξιέπαινες.

“Βοηθοί στις φετινές δράσεις είναι οι καθηγητές κ. Άννα Καλλίδου, κ. Ιωάννη Κοντοβό, κ. Ευτυχία Αμπελίδου, κ. Δημήτρης Αρμένογλου και κ. Ιωάννα Γιάκατη. Η Διευθύντρια κ. Έλενα Τάτσιου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου είναι πάντα αρωγοί σε όλη αυτή την προσπάθεια των μαθητριών και των μαθητών κι εκπαιδευτικών, ενθαρρύνοντας κι ενισχύοντας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτικό κ. Κωνσταντίνο Ζωγραφόπουλο για τη διάχυση του δελτίου τύπου της δράσης.” αναφέρει η σχετικη ανακοίνωση.