Κυριακή 29 Μαΐου 2022
ΑΡΧΙΚΗ TOP NEWS Αλεξανδρούπολη: Διάλυση γάμου και προσαγωγή γαμπρού και πεθερού, λόγω κορονοϊού

Αλεξανδρούπολη: Διάλυση γάμου και προσαγωγή γαμπρού και πεθερού, λόγω κορονοϊού

Επέμβαση της αστυνομίας σε μουσουλμανικό γάμο έγινε χθες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, στον οποίο επικρατούσε τεράστιος συνωστισμός με πάρα πολλά άτομα και χωρίς κανένα μέτρο αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής όπου επικρατούσε χαμός.

Στην περιοχή έφτασαν ομάδας της ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην αστυνομική διεύθυνση. Εκεί τους καταλογίσθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ, ενώ ο γάμος διαλύθηκε. Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις, τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξανδρούπολη είχε πάνω από 60 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε γάμο που έγινε πριν δυο εβδομάδες, ενώ αυξάνονται καθημερινά και τα κρούσματα απ’ τον πολιτικό γάμο του Τυχερού.