Αυξάνεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων του κορονοιού που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αναφοράς της περιοχής, στην Αλεξανδρούπολης.

Εχτές καταγράφηκαν δυο εισαγωγές ενώ δόθηκε ακόμη ένα εξιτήριο.

Πρόκειται για μια 59χρονη γυναίκα από την Αλεξανδρούπολη που σχετίζεται με τον γάμο και έναν 27χρονο μετανάστη που από το νοσοκομείο Διδυμοτείχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο 27χρονος μετανάστης είναι κρατούμενος στο ΚΥΤ Φυλακίου και εμφάνισε συμπτώματα όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, διαγνώσθηκε θετικός στον ιό και μεταφέρθηκε στο Νοσομείο Αναφοράς κορονοϊού στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά από αυτήν την εκδήλωση ιού στην περιοχή, κλιμάκιο του ΕΔΟΔΥ θα μεταβεί στο ΚΥΤ προκειμένου να πάρει δείγματα από εργαζόμενους και κρατούμενους.

Εξιτήριο δόθηκε στην 63χρονη μοναχή από το Μοναστήρι της Μάκρης η οποία από την προηγούμενη εβδομάδα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς βρέθηκε θετική στον ιό.

Σήμερα οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι 15. Απο αυτούς οι 10 είναι στην covid -19 ,ένας στην ΜΕΘ και 4 στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

e-evros.gr