Μετά την εξάντληση των θέσεων για την παράσταση  Ο Αττίκ στο Παρίσι που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Ανατολικά Του Νέστου την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος από το κοινό της πόλης, θα πραγματοποιηθεί και μία δεύτερη παράσταση , την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 21.00. Kρατήσεις   θέσεων για την παράσταση της Παρασκευής στο τηλ. 6973498913 και προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Πυργελή.

Ο τραγουδοποιός που μαζί με τη Μαρίζα Ρίζου καλωσόρισε με τη φωνή του τη νέα χρονιά από τις εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων στο Θησείο, έρχεται στην Ξάνθη, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου (η οποία έγινε γρήγορα sold out) και τώρα, με νέα ημερομηνία, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο θέατρο Ανατολικά του Νέστου, στις 21.00.

Ο Αττίκ στο Παρίσι είναι μια διασκεδαστική και συγκινητική παράσταση, που δεν πρέπει να χάσετε

 

Ο Γιωργής Χριστοδούλου παρουσιάζει τα άγνωστα “χαμένα” τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι. Οι ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν, οι έρωτες και η ζωή του ξετυλίγονται στο πρώτο μέρος της βραδιάς, ενώ στο δεύτερο, ο Γιώργης με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου. “Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά”, “Πόσο λυπάμαι”, “Πάμε σαν άλλοτε”, “Ζητάτε να σας πω” και τόσα άλλα, κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία.
Για ποιά γυναίκα γράφτηκε το “Ας ερχόσουν για λίγο”, με ποιόν “περίεργο” τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ “επαναστατικό” τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται
στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση
του Γιώργη Χριστοδούλου
τον οποίο συνοδεύει ο ταλαντούχος
Χάρης Σταυρακάκης στο πιάνο και το ακορντεόν.

 

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 21.00

Θέατρο Ανατολικά του Νέστου- Βελισαρίου 26

Προπώληση 8 ευρώ στο βιβλιοπωλείο Πυργελή

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Τηλ για κρατήσεις 6973498913