Η ανάρτηση στη Διαύγεια του εντάλματος πληρωμής, ήταν η αφορμή για τη γνωστοποίηση ότι η Επιθεώρηση Εργασίας επέβαλε πρόστιμο 7.500 ευρώ στο Δήμο Ξάνθης στη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Φανουράκης το πρόστιμο επιβλήθηκε επειδή ο Δήμος Ξάνθης δεν ενημέρωσε για την αλλαγή ωραρίου ενός εργαζόμενου ενώ προκλήθηκε ατύχημα την ώρα που εργαζόταν.

Η Ανάρτηση του Μ. Φανουράκη

Ο Δήμος Ξάνθης τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο από την επιθεώρηση εργασίας γιατί δεν ενημέρωσε για την αλλαγή ωραρίου του εργαζόμενου του,και μάλιστα την ώρα που δούλευε προκλήθηκε ατύχημα.

Ο Δήμος Ξάνθης όλα αυτά…;

Ο Δήμος Ξάνθης που με ύφος αδέκαστου δικαστή επιβάλει αβέρτα πρόστιμα σε καταστηματάρχες για μικρότερης βαρύτητας παραβάσεις και κλείνει επιχειρήσεις που υπέπεσαν σε επιχειρηματικά σφάλματα;

Ο Δήμος Ξάνθης που παράνομα αλλάζει το ωράριο του εργαζόμενου χωρίς να τον είχε δηλωμένο;

Ο Δήμος Ξάνθης που υποτίθεται είναι ο υπέρτατος εγγυητής της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα, ο ίδιος πιάστηκε να παρανομεί;

Κύριε Δήμαρχε μπορείτε εάν θέλετε να υποβιβάζετε την φήμη της πόλης μας με τον τρόπο που διοικείτε σε όποιο επίπεδο εσείς νομίζετε, αφού εσείς έχετε την ευθύνη της διοίκησης σήμερα..
Να την εξευτελίζετε όμως εσείς και οι συνεργάτες σας με αυτόν τον τρόπο δεν νομίζω ότι δικαιούστε…

7.500€ σιγά το ποσό..;

Περιττό να πω ότι για ΌΛΑ αυτά δεν φταίει για την διοίκηση του Δήμου Ξάνθης,ΚΑΝΕΊΣ!!!